Bunica Andreei Balan este foarte afectata de divortul nepoatei sale de George Burcea. Femeia de 87 de ani are o relatie extrem de apropiata cu artista si a aflat de ruptura de la televizor.

Socata de primirea acestei vesti, femeia a sunat-o pe Andreea, dar si pe fiica sa, Valeria (nr. mama Andreei) pentru a afla daca informatiile sunt adevarate. Desi bunica ei i-a zis sa se mai gandeasca daca vrea sa divorteze, dar cantareata nici nu a vrut sa auda.

„Bunica Andreei, cea de langa Ploiesti, din partea mamei, nici nu mai iese din curte. Ca satul este mic, lumea vorbeste, e curioasa, vecinii ii pun multe intrebari si ea… sufera si ea de nefericirea Andreei. Ea l-a indragit foarte tare pe George.

Bunica merge des la Bucuresti sa-si vada stranepoatele, merge Andreea dupa ea cu masina sau mama Andreei si o ia si o duce la Bucuresti. Bunica ei mai spera ca nepoata ei si George sa se impace. Andreea incearca sa o protejeze, sa nu ii arate ca sufera, nu ii povesteste tot ce s-a intamplat intre ea si George, dar ea mai afla de la televizor.

Andreea si bunica ei au o relatie foarte apropiata, este bunica la care Andreea a crescut… toate vacantele si le petrecea la ea, la tara, la curte”, au declarat surse din anturajul vedetei pentru Ciao.

Divortul, amanat de pandemie

Andreea Balan si George Burcea vor divorta la tribunal imediat ce pandemia va lua sfarsit. Acum, Ella si Clara au ramas in grija Andreei care le creste impreuna cu o mana de ajutor din partea mamei sale. George Burcea, trece sa le viziteze ocazional, insa in contextul pandemiei actuale vizitele s-au rarit.

coral