Dacă nici vara aceasta nu ai reușit să scapi de kilogramele în plus, deși ai ținut tot felul de diete, te-ai înfometat și ai făcut mișcare, probabil că este momentul să faci o schimbare majoră în stilul tău de viață. Ai putea merge la un nutriționist și/sau ai putea cere ajutorul unui trainer personal, care să te ajute să adopți o serie de obiceiuri sănătoase care cu siguranță vor da rezultate pe termen mediu și lung.  

Pe lângă exercițiile fizice și dieta corespunzătoare, ai putea adăuga și câteva suplimente de slăbit, care te vor ajuta să slăbești sănătos și să ajungi rapid la forma dorită. Dacă ești băutor de cafea, ai putea de exemplu să înlocuiești pentru o perioadă clasica ceașcă de cafea neagră cu una de cafea verde, care începe să câștige tot mai mult teren grație multiplelor beneficii pe care le oferă.

Cea mai importantă componentă a cafelei verzi este acidul clorogenic, care, în cazul cafelei negre, este alterat prin procesul de prăjire, și care are proprietăți dietetice și anticanceroase. Alte beneficii oferite de acidul clorogenic: scade indicele glicemic, stimulează secreția bilei, are rol antiinflamator, antiseptic si antifebril.

Acidului clorogenic împiedică absorbția zahărului în sânge și intervine în procesul de slăbire reglând metabolismul si stimulând arderea grăsimilor. Consumând o ceașcă de cafea verde cu jumătate de oră înainte de fiecare masă, se poate elimina o bună parte din țesutul adipos, mai ales dacă se adoptă în același timp și un regim alimentar echilibrat, plus mișcare circa 30 de minute pe zi.

Dacă dorești să slăbești în mod sănătos și să-ți menții greutatea pentru un timp îndelungat, poți adăuga la rutina ta zilnică și o serie de suplimente pentru slăbit din gama Weider. Green Coffee + Garcinia Cambogia  este un supliment  din gama Victory ce ajută la reducerea depozitelor de grăsime din corp. Ingredientele active din acest supliment alimentar  (acidul clorogenic și acidul hidroxicitric) contribuie la controlul nivelului de zahăr din sânge după mese și, prin urmare, previne formarea de grăsimi (lipogeneza). Produsul este de asemenea potrivit pentru persoanele sensibile la cofeină.

Astăzi, marca Weider® este recunoscută în înreaga lume ca sinonim pentru sănătate și fitness-– informațiile, produsele și serviciile noastre de calitate se vând în peste 120 de țări. Și tu poți obține corpul mult visat cu ajutorul suplimentelor Weider.

coral