Persoana cea mai afectata de divortul dintre Mihai Mitoseru si Noemi este fara doar si poate Camelia Mitoseru, mama indragitului prezentator. Actrita le-a fost mereu alaturi celor doi, iar vestea separarii a intristat-o teribil.

Camelia Mitoseru are doar cuvinte de lauda la adresa fostei nurori

Camelia Mitoseru a vorbit despre divortul dintre fiul ei si Noemi. Marea actrita a spus lucrurilor pe nume, cu greu, insa, pentru ca vestea a distrus-o, Noemi fiind ca si o fiica pentru ea. Camelia Mitoseru a povestit ca totul intre ei ar fi inceput sa se schimbe de la moartea tatalui lui Noemi. Acesta a murit brusc, in urma unor probleme cu inima, cu putin timp inainte ca cei doi sa faca cununia religioasa.

Camelia Mitoseru a precizat ca fiul ei a fost cel care a deschis divortul dupa ce a vazut ca lucrurile intre ei nu se schimba. Initial, toata lumea a crezut ca este vorba doar de o pauza, insa in cele din urma situatia a fost mult mai serioasa.

"Eu o iubesc pe Noemi, a fost fata mea. Nu stiu ce se intampla. Dupa 13 ani este foarte greu. Eu nu am facut diferenta intre copii. Ma doare sufletul. Ea nu a plecat la alt barbat si nici el la alta femeie. Pur si simplu, oamenii se despart si nici ei nu stiu de ce. Vine un moment si se rupe ceva.  El este mai mare decat ea si isi dorea un copil foarte mult, iar ea nu avea scopul acesta. Eu astepam sa ramana insarcinata si ea si-a pus silicoane. Cred ca ea copilareste. De cand a murit tatal ei s-a schimbat foarte mult. Mie mi-a spus candva ca acesta a fost un semn sa nu mai faca nunta. Daca pot sa-i impac maine ma duc. Da, mi-au cerut sfaturi, le-am spus sa aiba rabdare, ca timpul le rezolva, ca poate este o ratacire. Mihai a avut multe momente cand a vrut sa mearga sa divorteze si i-am spus sa aiba rabdare ca poate se intoarce. Pentru Mihai e groaznic, o iubeste foarte mult. Sunt convinsa ca si ea il iubeste. De trei luni, am avut speranta ca se impaca si Mihai a zis ca mai bine bag divort, ca nu cumva in vietile noastre sa apara cineva si sa ne facem de ras", a spus Camelia Mitoseru la Antena Stars.

coral