Domnii isi pot lua gandul de la Loredana Chivu! Focoasa blondina este indragostita lulea de noul ei iubit si este mai pregatita ca oricand sa devina sotie si mama.

Loredana Chivu spune ca, desi iubitul ei prefera mancarea de la fast-food, ea gateste foarte bine si il rasfata cu tot felul de preparate pe barbatul care o face fericita.

"Nu se supara iubitul meu. Candva o sa gatesc si eu asa, eu gatesc si acum. Imi place sa gatesc. Stiu sa fac si sarmale, am facut de vreo 5-6 ori. Iubitului meu ii place sa manance fast-food, n-am apucat sa ii fac sarmale. Cand gatesc, ma satur din miros. Cand vin prietenii in vizita gatesc, dar pentru mine nu, mananc salate. Exista cineva in viata mea, trebuie sa gatesc pentru cineva.", a declarat Loredana Chivu, la Agentia Vip.

Loredana Chivu a dat si vestea bomba, in direct! Blondina spune ca odata ce va deveni in mod  oficial sotie, renunta la dans si la aparitiile la evenimente.

"Eu ma vad o nevasta casnica cu trei copii. Am timp sa ii fac pe toti, toate la timpul lor. Nu am fost ceruta inca. Daca sunt maritata nu voi mai putea sa dansez pentru ca deja am inceput sa pun bazele unei afaceri si o sa ma ocup de altceva.", a mai spus Loredana Chivu, la Agentia Vip.

coral