Insarcinata in sapte luni, Flavia Mihasan a primit in casa in care locuieste cu partenerul ei de viata, Marius Moldovan, o echipa de la “Neatza cu Razvan si Dani”. Viitoarea mamica le-a dezvaluit cateva amanunte despre bebelusul pe care il poarta in pantece si a fost provocata sa raspunda la intrebarea: “Cand te vei intoarce la munca?”. De asemenea, Dani Otil i-a sugerat ca unul dintre numele fiului ei sa poarte numele sau sau al colegului de prezentare, Razvan Simion.

Cand se intoarce Flavia Mihasan la “Neatza cu Razvan si Dani”

Mai are doua luni pana cand va aduce pe lume primul ei copil, insa, multi dintre apropiati si fani se intreaba cand se va intoarce Flavia Mihasan la “Neatza cu Razvan si Dani”. Ei bine, frumoasa vedeta de la Antena 1 a raspuns la aceasta intrebare cu o gluma, pe care a facut-o la adresa matinalilor. Fosta asistenta a marturisit ca s-a ingrasat sapte kilograme pana acum, in luna a saptea de sarcina, si ca isi doreste sa nasca natural.

“Pai, depinde daca ma mai vor… (n.r.: raspunsul vedetei de la Antena 1 la intrebarea: «Cand te vei intoarce la munca?») atata timp au incercat sa scape de mine (n.r.: o gluma la adresa matinalilor Razvan Simion si Dani Otil). (…). Eu imi doresc sa nasc natural. Ideea e ca am avut o super sarcina, nu. Am luat 7 kilograme in sapte luni. Cum nu se vede? Ca e mare burtica. Sper sa nasc natural, dar daca va fi nevoie, cezariana”, a marturisit Flavia Mihasan in cadrul emisiunii “Neatza cu Razvan si Dani”.

Flavia Mihasan a ales numele bebelusului ei

Frumoasa Flavia Mihasan si Marius Moldovan au ales numele baiatului, pe care il va naste peste doua luni, insa, a spus ca va decide exact cum se va chema micutul in ziua in care va veni pe lume. Dani Otil a facut o gluma in timpul declaratiilor si i-a sugerat fostei sale colege sa-i puna numele sau bebelusului sau al lui Razvan Simion.

“Mi-e foarte dor de voi si abia astept sa va vad inainte de botez. (…). Ma trezesc din ce in ce mai tarziu, pe la 10-11. Da, ce sa fac: imi place sa dorm. Bebelusul este… It’s a boy (n.r.: Este baiat)! (…). Sunt pregatita emotional, abia astept sa il cunosc. (…). Avem optiuni, am trei optiuni (n.r.: pentru numele bebelusului). (…). Avem patutul si niste hainute, pana la 3-4-5 ani”, a dezvaluit Flavia Mihasan in cadrul emisiunii “Neatza cu Razvan si Dani”.

“Stam aici si lacrimam de dorul tau. Ne intrebam daca macar numele al doilea va fi al unuia dintre noi”, a spus Dani Otil la un moment dat.

“Cred ca a luat de la tine, Dani, simtul umorului”, a afirmat Flavia Mihasan.

Fosta asistenta de la “Neatza cu Razvan si Dani” a marturisit cine vor fi nasii copilului ei: Andra Gheorghe, cunoscuta drept Cocuta, care face o echipa de milioane cu Bogdan Boanta, colegul ei la “Asia Express”.

“Cocuta si Boanta – m-a asaltat de cand a aflat ca sunt insarcinata: «Nu-i asa ca voi fi nasa?»”, a rememorat Flavia Mihasan.

Marius Moldovan, fost concurent la “Romanii au talent”

Iubitul Flaviei Mihasan a participat la Romanii au talent, sezonul din 2017, impreuna cu Hera Alexandra Zaulet. Cei doi au uimit juratii, dar si fanii celebrului show de talente de la PRO TV. Hera Zaulet si Marius Moldovan sunt studenti la UNATC si sunt atrasi de dans.

Iubitul asistentei de la “’Neatza cu Razvan si Dani” are 27 de ani, este actor, fotomodel si dansator profesionist. Marius Moldovan a inceput sa danseze in orasul natal, Bistrita, apoi a mers in Cluj-Napoca, unde si-a continuat studiile. Dupa ce a absolvit liceul, el s-a mutat in Bucuresti, unde a urmat cursurile Universitatii Nationale de Arta Teatrala si Cinematografica “Ion Luca Caragiale”. In prezent, el lucreaza la Teatrul Evreiesc de Stat, colaboreaza cu mai multe agentii de modeling si administreaza o sala de box din orasul natal. coral