Felul în care arătăm ne face unici și ne ajută să ne simțim speciali, cu o stimă de sine ridicată. Totuși, o dată cu trecerea anilor organismul suferă modificări, lăsând asupra corpului urmele trecerii sale. Riduri, dureri articulare, sâni cu formă modificată, sau un surplus de kilograme, toate acestea contribuie la schimbarea aspectului, uneori nu tocmai în direcția dorită. Din fericire fiecare problemă are și o rezolvare, iar dacă discutăm punctual despresâni și felul în care arată aceștia, ei bine o operație de mărire a sânilor s-ar putea să fie o soluție binevenită.

De ce să apelezi la o operație mărire sâni?

Sânii suferă transformări majore de-a lungul vieții. Dacă în perioada pubertății începe procesul de dezvoltare a sânilor, prin determinarea creșterii acestora, ulterior, în perioada adultă, sânii suferă transformări care fac parte din ciclul uman.

Sarcina și alăptarea sunt probabil cele mai discutate motive aduse în discuție de către persoanele care își doresc o operație mărire sâni. Cum este și firesc, în perioada sarcinii sânii se măresc considerabil, chiar și în cazul mărimilor mici, deoarece glandele mamare se pregătesc pentru venirea pe lume a bebelușului. În timpul celor nouă luni de sarcină sânii trebuie susținuți cu bustiere speciale, însă uneori greutatea acestora poate fi un motiv în plus pentru care sânii se pot lăsa, creând un aspect inestetic.

Mai apoi, în perioada alăptării, încă de la primele picături de colostru sânul trece prin procese succesive de umplere și golire, în funcție de mesele bebelușilor alăptați. Este de reținut faptul că indiferent dacă o mamă alăptează sau nu, sânii se modifică în timpul sarcinii, drept pentru care întreruperea alăptării din considerentul de a nu afecta frumusețea sânilor nici nu ar trebui să fie luat în considerare.

Umplerile și golirile succesive ale sânilor testează elasticitatea mușchiului de susținere, iar la finalul perioadei de alăptare destul de multe persoane se plâng de un aspect inestetic al sânilor. Micșorarea acestora sau lăsarea țesutului, acestea pot fi probleme estetice pe care orice femeie ar vrea să le rezolve.

O operație de mărire a sânilor rezolvă această problemă, iar intervenția este astăzi una dintre cele mai sigure. Implanturile se aleg împreună cu medicul specialist, în urma unui consult și a unei examinări amănunțite, în care este posibil să se efectueze și simulări ale potențialului rezultat final. Mărirea sânilor nu se face doar după dorința pacientelor, ci și în funcție de fizionomie, de greutate și înălțime, sau de conformație. Deși idealul pare a fi o dimensiune considerabilă a sânilor, uneori este indicat ca propunerile pacientelor să fie rezonabile, tocmai pentru a se putea adapta treptat și eficient schimbării efectuate.

Mărirea sânilor nu mai este astăzi subiect tabu. Din contră, destul de multe persoane optează pentru această tehnică chirurgicală, investind astfel în propria persoană, crescând astfel stima și încrederea în sine.

 

coral