Omul de afaceri Remus Radoi, cunoscut drept „Codita”, ii da o adevarata lovitura, marti, lui Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei Macesanu, tanara despre care se presupune ca a fost ucisa de catre Gheorghe Dinca, criminalul din Caracal.

Gestul lui Radoi vine dupa ce Alexandru Cumpanasu a anuntat ca a gasit-o pe Luiza Melencu si ca este ferm convins ca Alexandra Macesanu se afla cu ea, intr-un live publicat pe Facebook chiar cu doua zile inainte de alegerile prezidentiale 2019, turul I.

Omul de afaceri considera ca Alexandru Cumpanasu a recurs la acest live pentru a fura voturile unor persoane nevinovate.

Alexandru Cumpanasu, dat in judecata

„Precizez faptul ca saptamana viitoare, in calitate de cetatean al acestei tari, voi depune o PLANGERE PENALA privind faptele de inducere in eroare a organelor de ancheta, folosirea de informatii false cu scopul de a obtine foloase materiale in interes personal si manipularea opiniei publice in scopul captarii atentiei electoratului. Voi inainta si o plangere catre DNA cu privire la o eventuala fraudare de fonduri. Toate aceste fapte au fost comise, in opinia mea, de acest impostor pe nume Cumpanasu Alexandru care, din punctul meu de vedere, nu face cinste speciei umane hranindu-se cu cinism din tragedia unor oameni.

Nu cred ca este normal sa lasam acest impostor sa fure voturile unor persoane nevinovate care poate nu au avut oportunitatea si timpul necesar pentru a-si dezvolta o cultura politica.”, a anuntat Remus Radoi, conform celor de la bugetul.ro.

Si se pare ca nu e tot! Chiar si mama Luizei Melencu i-a declarat razboi lui Alexandru Cumpanasu, dupa ce au avut recent un conflict.

 

coral