Ancheta in cazul crimelor din Caracal a avut-o, in prim-plan – in cursul zilei de ieri, pe parcursul a nu mai putin de 9 ore – pe sotia lui Gheorghe Dinca. Aceasta a fost audiata de procurorii DIICOT, audiati fiind, la randul lor, si copiii ”Monstrului din Caracal”.

Avocatul familiei Melencu, Tonel Pop, este de parere ca familia a inceput sa ”deconspire” unele lucruri in legatura cu Gheorghe Dinca, dupa ce – initial – au pornit pe pista ”sotului bun care aduce flori sotiei” si care nu putea comite astfel de fapte.

“In prima faza, au incercat aceasta teorie: Dinca sot bun, care aduce flori sotiei, care nu atinge decat cu o floare, dupa care, in momentul in care am inceput sa pun intrebari, anchetatorii nu au fost deloc incantati, s-a intors tot ceea ce insemnau declaratiile initiale, au inceput sa deconspire anumite lucruri, unele grave, dupa care au incercat sa revina si numai prin intrebari succesive isi mai recunosteau niste lucruri. Declaratiile initiale sunt total schimbate”, a afirmat Tonel Pop, conform a1.ro.

Insa avocatul familiei Melencu nu crede in sinceritatea sotiei lui Gheorghe Dinca. “In mod clar, si prin ce a declarat si ceea ce rezulta din ce au spus ceilalti, aceasta doamna a aruncat probe, a alterat probe, a distrus probe. Este de vazut daca cu intentie, voit, obligata. Din ce a declarat ea. Dar nu pot sa stiu, ramane de dovedit, daca cu intentie, daca din greseala”, a explicat avocatul.

coral