Primarul Emil Boc a relatat o experiență pe care a avut-o ca șofer în Cluj-Napoca. Edilul a povestit, în cadrul unei emisiuni radio, că a fost enervat de timpul de așteptare petrecut la parkingul Sălii Polivalente. Boc susține că a așteptat minute bune în coloana de mașini, neștiind motivul pentru care niciun șofer nu avansează. 

M-am dus cu mașina să ajung sâmbătă la Comic con. De obicei o las la Primărie și mă duc pe jos. Dar, pentru că mă grăbeam, am zis să mă duc cu mașina, să o las în parcare la Polivalentă, pentru că știam că e deschisă. Ajung acolo și văd o coadă de 5-7 mașini, dar văd că nu mișcă nimic. Stau 2 minute, 3 minute, 5 minute. După 15 minute întreb în zonă ce se întâmplă.

Îmi spun că e plină parcarea și pe măsură ce iese o mașină, intră alta. Atunci am zis ”Dar de ce?”. ”Nu este o modalitate ca să știe cetățeanul și să nu stea?” Afișajul este la intrare, jos în parking. Dar, dacă eu stau cu cinci mașini în spate, nu văd ce scrie acolo. Vezi doar dacă ajungi primul la barieră”, a explicat Emil Boc la o emisiune radio.

Boc a declarat că directorul Sălii Polivalente (BT Arena), Ionuț Rusu a fost „foarte receptiv”, iar în cel mult două săptămâni va fi instalat un indicator similar cu cele amplasate la celelalte parkinguri din oraș. „Este un lucru mărunt, dar care enervează cetățeanul. Nu știam de ce Dumnezeu se așteaptă atât, credeam că e bariera blocată, stricată!”, a precizat edilul. 

coral