Zina Dumitrescu, mama modei romanesti, a murit astazi, 28 martie 2019. Acum s-a aflat si care a fost ulima dorinta a celebrei creatoare de moda.

Zina Dumitrescu si-a petrecut ultimii ani din viata intr-un azil de batrani din Snagov, care i-a devenit si casa in ultimii ani de viata. Creatoarea de moda iesea din camera ei doar atunci cand era chemata la masa, desi refuza sa se mai hraneasca. Potrivit spynews.ro, ultima dorinta a Zinei Dumitrescu era sa moara in patul ei de la azil, nicidecum in spital. Lucru care de altfel s-a si intamplat.

”Practic, a refuzat sa mai traiasca! Asta si-a dorit! Vorbeam zilnic cu ea, de 3-4 ori. Ea zicea ca nu are nicio problema, dar eu stiam ca nu-i adevarat. Azi, statea singura, la televizor. A murit in camera ei… I-am dus mancarea in camera, dar nu a mancat”, a dezvaluit Ioan Casian.

Zina Dumitrescu nu a mai apucat sa-si vada fiul

Zina Dumitrescu, mama modei romanesti, a murit astazi, 28 martie 2019. Celebra creatoare de moda s-a stins din viata insa fara sa-si vada fiul.  Zina Dumitrescu si-a petrecut ultimii ani din viata intr-un azil de batrani din Snagov. Fiul ei a fost cel care a dus-o acolo. La un moment dat insa au existat zvonuri conform carora fiul Zinei Dumitrescu nu ar mai fi platit de luni bune facturile.

Cea mai mare dorinta a Zinei Dumitrescu a fost sa-si vada fiul. Apropiatii ei faceau eforturi colosale pentru a-l convinge pe acesta sa vina sa-si vada mama. Totul insa a fost in zadar. Din pacate Zina Dumitrescu s-a stins din viata si nu a mai apucat sa-si vada fiul.

coral