În urma declaraţiilor pe care Gheorghe Dincă le-a oferit procurilor, astăzi, în faţa jurnaliştilor, monstrul din Caracal a şocat din nou!

De la o zi la alta apar noi detalii în cazul Caracal, după ce, ieri, audiat la sediul DIICOT, Gheorghe Dincă a susţinut că nu a omorât-o pe Luiza Melencu. Bărbatul a declarat că fata a fost răpită din casa lui, violată de mai mulţi bărbaţi şi traficată.

"Totul este în regulă"

Monstrul din Caracal a răsturnat întregul caz, motiv pentru care acesta a fost dus din nou la DIICOT. La ieşirea din sediu, degajat de parcă nu s-ar fi întâmplat nimic, Gheorghe Dincă a spus că "Totul este în regulă", întrebat fiind de jurnalişti dacă le-a omorât pe cele două adolescente. Ca niciodată, Dincă a ales să meargă cu chipul complet descoperit, fără să se mai ascundă ca în alte dăţi.

Ce susţine avocatul lui Dincă

Claudiu Lascoschi, avocatul monstrului din Caracal, a oferit ieri primele declaraţii cu privire la noile precizări pe care Dincă le-a făcut: "A vrut să arate că este nevinovat cu privire la Luiza și că nu a omorât-o. El susține că Luiza a plecat de la el în viață. A fost luată fără voia lui. În privința Alexandrei își menține declarația. Va fi trimis în judecată pentru ambele fete. Este vorba despre omor simplu, nu omor calificat, pentru că este vorba despre o singură persoană ucisă, dacă nu este vorba despre cruzimi. Trimiterea în judecată se va face repede, nu va trece luna aceasta. Eu zic că dosarul este finalizat". 

coral