Stie toata lumea ca nici artista nu a avut o copilarie prea fericita, dar nici George Burcea, caci din cauza tatalui sau, acesta a avut foarte mult de suferit.

Dupa ce au fost facute publice informatiile despre trecutul lui George Burcea, a izbucnit un adevarat scandal in televiziune. Protagonistii: George Burcea, Dan Capatos si Cristi Brancu. Cei doi moderatori l-ar fi chemat in emisiunea lor pe sotul Andreei Balan, cerandu-i, pentru suma de 5000 de euro, sa vorbeasca despre copilaria lui traumatizanta si despre problemele din familia sa.

Acum, o noua informatie iese la iveala, legata de un posibil divort dintre George Burcea si Andreea Balan. Dupa ce au aparut in spatiul public informatiile legate de problemele din familia lui Burcea, toata lumea s-a intrebat daca Andreea Balan stia sau nu de aceste lucruri. Ei bine, potrivit impact.ro, cantareata stia de toate aceste intamplari nefericite.

Mai mult, Cristi Brancu a facut un vlog intitulat “Andreea Balan: se apropie despartirea de sot”, in care se specula ca cei doi ar fi pe marginea prapastiei cu casnicia lor. “In momentul in care ar fi trebuit poate sa-l apere pe George, in momentul in care George a descoperit ca tatal lui doreste sa intre in direct la emisiunea lui Dan Capatos- Xtra Night Show, Andreea a spus ca nu este treaba ei si ca George ar trebui sa-si rezolve singur problema“, a spus prezentatorul Antenei Stars, in vlogul pe care l-a facut in urma cu ceva timp.

George Burcea ii acuza pe Brancu si Capatos ca au vrut „sa-l cumpere” cu 5000 de euro

Sotul Andreei Balan a postat pe retelele de socializare un mesaj in care marturiseste ca Dan Capatos si Cristi Brancu l-au vrut in emisiunile lor, in schimbul sumei de 5000 de euro. Pentru banii respectivi, Burcea trebuia sa vorbeasca despre toate lucrurile neplacute legate de tatal sau criminal.

„- Asa….deci, tata…da. Am observat cum un agresor si un criminal ( chiar asta este el…si m-am obisnuit de 32 de ani) devine deodata victimã, mergand pe acelasi drum ca acum 30 si ceva de ani….minciuna si cruzimea. Curios nu?
– Asa…Capatos era numele…Acest Dumnezo” al tv-ului. Nu stiam cã poate fi atat de rãu intentionat si/sau frustrat. O fi oare din cauza faptului ca 4 zile la rand productia lui a incercat cu disperare sã-mi cumpere prezenta in emisiune, iar prostul de mine a refuzat? Sau efectiv nenea Capatos gandeste precum numele-i mãret ( #mielucuonarã) _|_ ????
– Cand am inceput campania nu stiu daca au fost 3 articole despre acest lucru, iar de emisiuni nici nu mai vorbesc. Eu prost. Data viitoare incerc cu spagã
– Ea, campania, continuã. Asa cum am continuat si eu indiferent de ce berbeci, oi sau miei mi-au iesit in cale” a fost postarea lui George Burcea, dupa ce Capatos si Brancu l-ar fi chemat pe sotul Andreei Balan in emisiunea lor, pentru a vorbi despre problemele din familie.

coral