In ultima vreme, relatia dintre Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf a fost intens urmarita, atat de presa, cat si de fanii celor doi. Daca rautaciosii spun ca cei doi nu mai formeaza un cuplu si sunt despartiti de ceva vreme, ei bine, impresara arata exact contrariul. Sustine ca este mai fericita ca niciodata alaturi de sotul si copiii ei.

Nu doar spune aceste vorbe frumoase, ci si arata. Recent, Anamaria Prodan a postat mai multe fotografii pe contul sau de Instagram, unde apara alaturi de Reghe, ca doi indragostiti. Impresara mai sustine ca atat distanta, cat si rautatile la adresa lor i-a facut sa se iubeasca si sa se respecte si mai mult. „#us #family #love #life„, a scris Anamaria Prodan la imaginile postate.

Ce avere au Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf

Sexy-impresara este considerata una dintre cele mai bogate femei din Romania, reusind sa stranga alaturi de sotul ei, sume consistente. Unele informatii plaseaza cuplul Anamaria Prodan – Laurentiu Reghecampf – prin primii 100 cei mai bogati oameni din tara, discutandu-se despre multe milioane de euro.

Conform informatiilor aparute in presa, familia detine apartamente de lux in America, o astfel de locuinta de lux aflandu-se chiar in Las Vegas. Un milion de dolari ar fi costat locuinta de vis pe care au achizitionat-o. Aceasta ar fi una dintre cele 11 case detinute de sotii Reghecampf. Prima achizitie din Las Vegas a fost, insa, un apartament in celebra cladire detinuta de presedintele Americii, Donald Trump.

Anamaria Prodan Reghecampf (n.: 17 decembrie 1972) este un agent FIFA, realizator TV si fotomodel roman. A activat ca presedinte de club la CS Buftea in liga a doua, presedinte de club la FC Snagov in liga a doua, presedinte executiv la FC Universitatea Cluj si manager general in Liga 1 la FC Gloria Bistrita si Concordia Chiajna. Celebra impresara are trei copii: Rebecca Dumitrescu, Sarah Dumitrescu si Laurentiu Reghecampf Junior. Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf s-au casatorit in 2008.
Anamaria Prodan are o sora mai mica: Anca Savelio, care este agent imobiliar. Aceasta locuieste de foarte multi ani in America, unde s-a casatorit cu un fost luptator de jiu-jitsu, Anthony Savelio.

coral