Moment dificil, seara trecută, pentru Carmen Brumă. Aflată la un eveniment monden, vedete ar fi leșinat în timp ce își etala ținuta excentrică. Vedeta a ținut să-și liniștează fanii și a făcut primele declarații chiar prin intermediul contului de socializare.

Carmen Brumă ar fi avut parte de momente dificile, aseară, în timp ce se afla la un eveniment moden. Cunoscuta vedetă a reușit să-și etaleze ținuta elegantă, dar foarte sexy, însă la un moment dat i s-ar fi făcut rău și ar leșinat.

Vedeta a stârnit toată atenția celor din jur cu ținuta provocatoare, însă acest lucru nu s-ar fi întâmplat pentru mult timp. Deoarece ar fi leșinat, invitații au chemat rapid o ambulanță ce i-ar fi acordat acesteia primele ingrijiri medicale. Deși s-a speculat că vedeta ar fi ajuns la spital pentru a-i fi acordate și mai multe îngrijiri de specialitate, aceasta a ținut să-și lamurează fanii de pe Instagram cu privire la starea actuală de săntate: ”Sunt bine”! Nu am fost și nu sunt la niciun spital”, a afirmat aceasta.

Înainte de a ajunge la ambulanță, Carmen Brumă ar fi oferit câteva informații despre cauza ce a dus-o la leșin. Aceasta a afirmat că s-a simțit foarte slăbită, precizând că stresul din ultima perioadă și-a spus cuvântul.

Carmen Brumă este renumită datorită unui stil de viaţă sănătos pe care îl promovează, chiar dacă renunță la multe preparate culinare, vedeta este fericită pentru ceea ce vede în oglindă:

"Sunt oameni care mă compătimesc că nu-mi fac poftele, dar eu nu percep lucrul acesta ca pe un lucru pe care mi-l doresc. În viaţa asta renunţăm la unele lucruri pentru a le avea pe altele. Pentru mine mai mare plăcerea este să mă uit în oglindă să văd cum arăt, decât să mănânc la orice oră din zi şi din noapte", a spus Carmen Brumă.

coral