Mai sunt doar cateva zile pana la turul al doilea al alegerilor prezidentiale 2019, iar analistii politici incearca sa ”descifreze” toate misterele electorale inca neelucidate. Dar nu numai specialistii ofera pronosticuri referitoare la rezultatul alegerilor, ci si celebra prezicatoare Carmen Harra.

Cine va fi noul presedinte al Romaniei? Iata o intrebare care se afla pe buzele romanilor, cu toate ca – daca tinem cont de sondaje si de rezultatul primului tur de scrutin – pare a exista deja un castigator. Carmen Harra considera ca marile erori ar trebui corectate si crede ca Iohannis va cistiga inca un mandat.

”Ceva se va schimba in Romania…”, spune Carmen Harra. ”Adica, nu ma refer neaparat la presedinte, ma refer la cei care au condus Romania in ultima bucata de timp… S-au facut niste erori masive si asta trebuie corectate”, a spus Carmen Harra pentru wowbiz.ro. Si, dupa ce a cerut data de nastere ale Viorica Dancila, Carmen Harra a emis o serie de previziuni: ”Eu zic ca tot Klaus Iohannis o sa ramana… Ea e pe muchie de cutit. Sansele ei de a intra (in turul al doilea al prezidentialelor, n. red.) ar fi, dar e pe muchie de cutit, va fi la limita intre locul doi sau trei”.

Totusi, Carmen Harra este convinsa ca, in anii care urmeaza, Romania va avea o femeie in fotoliul de la Cotroceni. ”Ne va surprinde, va veni tare din spate o femeie blonda. Nu, nu Elena Udrea, nu am vazut-o niciodata pe post de presedinte, nici Gabriela Firea… Altcineva, o femeie in jur de 40 de ani, nu Alina Gorghiu, altcineva neasteptat”, a mai spus Carmen Harra.

coral