Nu au trecut nici doua saptamani de cand a nascut si Carmen Simionescu arata spectaculos. Tanara mamica a iesit la plimbare cu bebelusa sa si a imortalizat momentul pe Instagram.

Cantareata i-a impresionat pe fani cu forma sa fizica exceptionala, dar si cu outfitul pe care l-a ales pentru plimbarea bebeluslui. Aceasta a pozat intr-o rochie mini mulata Versace, demonstrand ca si-a recapatat silueta de dinainte de nastere in timp record.

Si catotul sa fie asortat pana la perfectie, si bebelusa ei are paturica si geanta tot de la Versace. O astfel de geanta Young Versace costa peste 400 de euro, iar paturica costa circa 200 de euro. O rochita Versace in stilul celei purtate de Carmen are pretul inre 1500 si 2000 de euro.

Accesorizata cu ochelari de soare si bijuterii de lux, incaltata cu o pereche de saboti cu toc, Carmen impresioneaza cu look-ul sau a la Kylie Jenner, cea mai tanara “self made” miliardara din lume si tot mamica a unei fetite. Asemanarile dintre cele doua nu se opresc aici: ambele au devenit mamici la 21 de ani. Kylie este cu un an mai mare decat Carmen si are o fetita in varsta de un an.

Evident, o asemenea aparitie nu avea cum sa nu strarneasca reactii controversate. Majoritatea fanilor i-au reprosat ca asta nu este o tinuta de plimbat copilul.

“Nu am nimic cu nimeni, dar cred ca e foarte incomod sa plimbi copilul cu acei papucei in picioare, si pe caldura asta. De fapt e incomod si carutul oarecum… Eu cred ca asta nu e realitatea, e doar o poza gen acelora de pe coperti. Nu mai fiti rai cu ea”, i-a scris o admiatoare.

Carmen a scris saptamana trecuta pe Instagram un mesaj in care a dezvaluit si ce nume i-a pus micutei. 

"Sofia Maria Rossa • Zilele mele au mai mult soare, viata mea a capatat sens. Scriu asta cu dureri in fiecare cm din corpul meu, doar zambetul ei imi da putere si as trece prin foc cu ochii inchisi din nou sa pot retrai prima intalnire cu ea. Totul meu, fata mea. Wellcome home Baby Rossi!"

coral