News Flash:

Carnati de porc

20 Decembrie 2017
463 Vizualizari | 0 Comentarii

Nu exista Craciun fara niste carnati de porc, facuti in casa de gospodinele iscusite, cu cateva zile inainte de Ajun. Iata cea mai simpla reteta cu care singur nu veti da gres!

Ingrediente carnati de porc:

6 kg fleica de porc
2 capatani mari de usturoi
10 m intestine
sare
piper
boia
cimbru

Mod de preparare:

    Jumatate din cantinatea de carne se toaca la masina, iar jumatate se taie marunt la cutit. Se amesteca apoi cu usturoiul pisat, sarea, piperul, boia si cimbru, dupa gust. Se framanta bine compozitia si se lasa sa se odihneasca o ora la frigider.
    Intestinele bine spalate se pun pe palnia speciala a masinii de tocat si se umplu treptat cu amestecul de carne, cu mare atentie, sa nu se sparga.
    Pe masura ce se umplu, intestinele se rasucesc din loc in loc pentru a forma carnatii. Se leaga la capete si se lasa la uscat la aer, 3 sau mai multe zile, in functie de cat de uscati ii doriti. Se servesc prajiti.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1260 (s) | 22 queries | Mysql time :0.029842 (s)