Gigi Becali nu s-a uitat la bani! Acesta a inceput sa arunce cu valuta inca de la momentul in care a „furat” trupa preferata de muzicanti de la o alta nunta. Cum si familia actualului ginere al finantatorului FCSB este instarita, opulenta a fost la fiecare pas. Cat a costat rochia de mireasa a Teodorei?

Cat a costat rochia de mireaca a fetei lui Becali?

Becali este azi in porstura de socru mic, lucru care i-a adus mari emotii. Acum cateva ore, alaiul a plecat de la locuinta miresei catre biserica.  Finantatorul FCSB o sorbea din priviri pe fiica sa in timpu horei.

Acesta o privea bland si extrem de emotionat, dar linistit pentru ca stie ca fata lui ajunge pe maini bune. S-a auzit faptul ca Gigi nu s-a incurcat si a scos din buzunare nu mai putin de 500.000 de euro pentru nunta fiicei. Teodora e clar ca i-a mostenit gusturile, aceasta a ales numai lucruri scumpe pentru cel mai important eveniment din viata sa.

Sa fie…pe bogatie!

Daca doar meniul pentru fiecare invitat a costat 110 euro, conform cancan.ro, tocmai rochia nu putea sa scada stacheta, asa ca sigur a costat o mica avere. Ca sa fie totul ca la carte, mireasa nu putea sa fie singura care arata impecabil. Gigi a ales sa mearga pe mana lui Alexandru Ciucu pentru cea mai frumoasa vestimentatie potrivita cu marele eveniment.

    „Pentru ziua nuntii fiicei sale, Theodora, George Becali a ales sa comande un costum cu revere din matase dintr-o tesatura speciala: negru mat cu dunga mov inchis, cu un discret efect de stralucire. Vesta, din acelasi material, este la doua randuri, cu sase nasturi, acelasi model pe care il poarta de obicei. Mihai Mincu va avea trei tinute pentru acest eveniment: un costum bordeaux cu vesta la doua randuri si nasturi aurii pentru cununia civila, iar pentru cununia religioasa a ales un smoking ivoire cu revere din matase si vesta neagra din cea mai pretioasa matase brocart.” a declarat Alexandru Ciucu.

coral