Lizeta Haralambie, avocata lui Radu Mazare, fostul primar al Constantei, a atras privirile la ultima aparitie publica. O pereche de ochelari de soare, de firma, e drept, dar neobisnuiti au stat pe ochii celei care face eforturi pentru a-l scoate de dupa gratii pe Mazare.

Accesoriul inedit poarta marca Gucci! Ochelarii sunt supradimensionati si au si o forma atipica. Se pare ca ochelarii, care au atras ironii din partea internautilor, au un pret destul de frumusel, respectiv 1.305 de dolari.

De altfel, Lizeta Haralambie este o fana a ochelarilor de firma supradimensionati. Miercuri, aceasta a venit la Penitenciarul Rahova pentru a-i organiza nunta clientului sau cu Roxana Mihalache, purtand ochelarii supradimensionati, potrivit playtech.ro.

Cum au glumit internautii pe seama avocatei lui Radu Mazare

“Asa strigam io purceii, cand eram mica: guciguciguciguciguciguci!”, ”Parca is termopane…”, ”Ochelarii astia sunt pe bune sau e fotoshop? Oricum, i se potrivesc f repede doamnei”, ”Ma intreb ce om civilizat ar purta geamul ala fumuriu, care se pune de regula ca sa te uiti la o eclipsa totala…”, ”Sigur nu sunt ochelari de sudura?”, sunt doar cateva dintre comentarii.

coral