Dupa succesul pe care l-a avut in Bucuresti si in Londra cu „Acadelia“, Delia este in plin turneu, unde va incanta locuitorii din unele orase ale Romaniei. Seria de concerte a debutat la Timisoara, de Dragobete (24 februarie, Sala Constantin Jude) si a ajuns la Piatra Neamt (16 martie, Sala Polivalenta).

Concertele Deliei au devenit experiente artistice in sine, care se desfasoara dupa concepte gandite de artista si imbracate in scenarii spectaculoase de o intreaga armata de oameni. De la costume, la decoruri care se schimba in timp real si care-l poarta pe spectator in lumi fantastice, de la sute de oameni care intra pe scena, balerini, artisti invitati sau figuratie, pana la acrobatii pe care insasi Delia le pune in practica, totul este o traire.

Vedeta a postat recent imagini de la ultimul concert, sustinut in Piatra Neamt, iar fanii nu s-au putut abtine sa nu comenteze faptul ca artista s-a cam ingrasat in ultima vreme, dar la televizor nu se vede acest lucru, doarece la emisiunea iUmor e filmata doar de la brau in sus. Nu este un secret faptul ca Delia este o gurmanda, chiar in pauzele de filmare de la emisiune, mananca tot ce pofteste, in ciuda criticilor colegul sau, Mihai Bendeac. Insa, in timpul liber, blondina face sport, ori alearga prin parc, ori face exercitii acasa.

Ce lucruri nebunesti a facut Delia

Cunoscuta si indragita pentru stilul sau nonconformist, Delia nu se dezminte nici la capitolul ”iubire”. Vedeta a luat pe toata lumea prin surprindere si a marturisit ca nu se considera o persoana romantica. Totusi, declaratia ”dura” a fost oarecum indulcita. Delia a recunoscut si ca a facut lucruri nebunesti din dragoste.

”Niciunul dintre noi nu e si nu isi doreste sa fie romantic, niciunuia nu ii place ideea. Nu exista sa fii romantic, e un scenariu!”, a povestit Delia despre relatia cu sotul sau.

Cu toate acestea, jurata iUmor are modul sau de a-si arata sentimentele, iar in unele cazuri a presupus decizii nebunesti si multe ore de condus din partea ei.

”Conduceam foarte mult, abia asteptam sa ma intorc acasa dupa concert si nu mai ramaneam in orasul respectiv. Era in perioada in care plecam singura, conduceam eu si ma intorceam imediat dupa concert din Chisinau, Timisoara, adica distante mari”, isi aminteste artista.

coral