Lumea modei de la noi este in stare de soc dupa moartea creatorului de moda Razvan Ciobanu. Catalin Botezatu a declarat in exclusivitate pentru Click! ca nu intelege cum s-a putut intampla o asemenea tragedie. ”Din cate stiu eu, Razvan nu era un vitezoman.”

Razvan Ciobanu (43 de ani) si-a pierdut viata intr-un tragic accident de masina, in dimineata celei de-a doua zi de Paste. Designerul se afla singur in masina personala, cand, pe fondul neadaptarii vitezei la conditiile de drum, a iesit de pe carosabil si a lovit mai multi copaci.

In acest moment, politistii fac cercetari pentru a afla exact circumstantele in care s-a produs accidentul. Vestea i-a consternat pe colegii d ebreasla ai lui Razvan, mai ales ca designerul nu era cunoscut ca un impatimit al vitezei.

”Am aflat cu stupoare aceasta veste. Nu-mi vine sa cred ca viata lui s-a terminat atat de repede, intr-un mod atat de tragic”, a declarat Catalin Botezatu, in exclusivitate pentru CLick!.

Parerile de rau sunt inutile acum. Ne pare tuturor rau ca ne despartim de un om, de un designer bun.

Din cate stiu eu nu era un vitezoman, efectiv nu stiu cum s-a intamplat. E trist ca a plecat dintre noi atat de devreme. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace.”

coral