Situatia este din ce in ce mai incordata la Ferma. Brigitte Nastase este revoltata si a intrat in mai multe certuri cu colegele sale. Dupa ce s-a certat cu Claudia Pavel, fosta sotie a lui Ilie Nastase a intrat in conflict si cu Carmen Negoita.

Intreg scandalul a inceput de la sarcinile pe care le aveau de facut in bucatarie. Carmen Negoita a ars mancarea, moment in care Brigitte Nastase a luat foc. Dupa ce a facut dezvaluiri total neasteptate despre Claudia Pavel, cum ca aceasta s-ar fi culcat cu primul ei sot, acum sustine ca aceasta s-a culcat si cu Catalin Cazacu. Brigitte Nastase a acuzat-o si Carmen Negoita ca s-a culcat cu prezentatorul TV de la Kanal D.  

„Suntem trei fete aici care s-au culcat cu acelasi barbat, baiatul asta din cauza caruia am divortat (n.r. Catalin Cazacu). Eu, Claudia si Carmen”, a dezvaluit Brigitte Nastase la ProTV.

In urma cu cateva luni, Carmen Negoita si Catalin Cazacu au fost surprinsi cand ieseau amandoi dintr-un club de fite din Capitala. Claudia Pavel a fost extrem de apropiata de motociclist atunci cand au fost concurenti la Exatlon.

Brigitte Nastase o acuza pe Claudia Pavel ca s-a culcat cu sotul ei!

Comportamentul Claudiei pe parcursul competitiei nu a fost deloc pe placul fostei sotii a lui Ilie Nastase, aceasta, dar si alti concurenti, considerand ca artista a avut o atitudine aroganta, sfidatoare. Drept urmare, Brigitte a avut o iesire neasteptata, acuzand-o pe Cream ca s-a culcat cu primul ei sot, Octavian Sfat, chiar in timp ce erau casatoriti! „Sotul meu, tatal lui Robi, m-a inselat cu ea. A venit la concursul asta sa se combine cu alti barbati?!’, a spus Brigitte, nervoasa.

Dat fiind insa ca Octavian Sfat a decedat la finale anului 2002, anul in care Cream a implinit 18 ani, reiesa ca artista nu doar ca a avut o relatie cu un barbat insurat, ci ar fi fost si minora. „Stiam ca nu ma suporta… Asta de cand s-a culcat cu primul meu sot. Normal eu ar trebui sa fiu suparata pe ea’, a lovit Brigitte decisiv. Daca la asta mai adaugam ca Brigitte a avut o relatie cu Catalin Cazacu, in timp ce si despre Cream s-a suspectat acelasi lucru, tabloul este complet…

coral