Rochia de nasa aleasa de Cristina Siscanu a facut senzatie la nunta Gabrielei Cristea, iar foarte multi dintre cei care au fost prezenti la eveniment sau au vazut fotografiile postate s-au intrebat daca o astfel de vestimentatie a obligat-o pe Cristina sa introduca, adanc, mana in portofel.

Spre surprinza tuturor, rochia respectiva a avut un pret neasteptat. A fost comandata pe un site si nu costa decat… 83 de dolari. In centrul atentiei s-a aflat si palaria Cristinei Siscanu, tenta ”aristocratica” fiind indiscutabila.

Gabriela Cristea, criticata pentru modelul de rochie de mireasa

Fanii Gabrielei Cristea s-au grabit sa o felicite pentru rochia de mireasa aleasa, inca au fost si unele comentarii negative. E drept, nu poti multumi niciodata pe toata lumea, important fiind ca Gabriela s-a simtit excelent alaturi de Tavi Clonda, de nasi – Madalin Ionescu si Cristina Siscanu – si de toti invitatii prezenti la eveniment.

“Casa de piatra si multa sanatate, dar sunt complet dezamagita. Credeam ca are gusturi mai rafinate si pretentii la tinuta… Ma asteptam la o rochita mai adecvata pentru aceasta ocazie, miresuta mai eleganta, nu asa despuiata… nu o caracterizeaza, dar… ea stie….”, “Viata plina de iubire! Felicitari! Casa de piatra!”, “Gabriela, esti foarte frumoasa, la fel si Tavi! Dar sa stii ca nu te avantajeaza rochia. Ma refer la decolteu. Imaginatia mea era o rochita care iti acopera umerii, decolteu mai mic sau sanii mai ridicati. Ca o mama de doi copilasi sa arati. Rochia e superba, imi place, dar decolteul, NUU!! La toate emisiunile tale, indiferent de timp si anotimp, cum te imbracai imi placea mult. Dar acum, muci in fasole ai dat. Imi pare rau”, “Sa aveti o viata binecuvantata si sa zambiti mereu. Casa de piatra si multe realizari impreuna”, “Foarte urata rochia la bust, mireasa Cristea, oribil”, “Casa de piatra! Felicitari!”, “(…). Pe bune, frate? In halul ala cu sanii pe afara? Chiar nu ai pic de bun simt? Mai intri si in biserica… Rusine”, “Felicitari! Sanatate si dragoste implinita ”, “Asa rochie luai o bustiera si tot statea mai bine”, au fost cateva dintre comentariise postate de internauti.

coral