Alexia Eram, fiica Andreei Esca, are 19 ani si studiaza in Anglia. Spune ca intretine o relatie excelenta cu mama ei, fiind adevarate prietene si confidente, iar Andreea Esca ii este mereu aproape atunci cand are nevoie de un sfat. Dar nu numai atat.

Desi reuseste sa castige bani si singura, Alexia Eram primeste, lunar, un ”salariu” de la Andreea Esca. ”Primesc pe luna o suma de bani. Sa spunem ca primesc un salariu in Anglia, dar eu fac si banii mei”, a spus Alexia Eram pentru Viva!.

Tinand cont de cele declarate de fata Andreei Esca, un calcul simplu ne ajuta sa aflam, concret, cati bani primeste ea in fiecare luna. Un salariu mediu lunar in Anglia este de aproximativ 2.416 lire sterline. Transformat in lei, rezulta suma de 13.102 lei, ceea ce reprezinta 130 de milioane lei vechi. Atat primeste Alexia Eram, in fiecare luna, de la Andreea Esca, ceea ce este – sa recunoastem – un ”salariu” consistent.

Ce salariu are Andreea Esca

Cu cativa ani in urma, atunci cand salariul Andreei Esca devenise o preocupare mai mare decat rata de somaj in Romania, oameni bine pozitionati in televiziune vorbeau despre sume numai bune sa-ti taie respiratia la rostire. Pe fluturasul ei lunar, la vremea aceea, o vreme de mare glorie a postului care se afla inca in bulevardul Pache Protopopescu, ar fi stat inscrisa suma de… 46.000 de euro. Asta, la un calcul simplu, i-ar fi adus stiristei incasari de aproape jumatate de milion de euro pe an.

coral