Moartea fulgeratoare a cantaretei Anamaria Pop a adus multe semne de intrebare in sufletele celor dragi ei, dar si in cele ale oamenilor care ii iubesc muzica. In urma cercetarilor facute la locul accidentului mortal, anchetatorii au concluzionat care ar fi cauza tragediei in care artista de muzica populara si-a pierdut viata. Persoana care se afla cu ea in autoturism a scapat cu viata, insa, a suferit rani grave.

Cauza accidentului in care a murit cantareata Anamaria Pop

Solista de muzica populara Anamaria Pop a murit intr-un grav accident rutier, petrecut ieri in judetul Maramures si, din spusele martorilor, la fata locului nu au fost descoperite urme de franare. Astfel, este foarte posibil ca artista sa fi adormit la volan, relateaza observator.tv. Impactul a fost atat de puternic, incat, ea a decedat pe loc, iar pasagerul din dreapta a fost ranit si a fost transportat la spital cu fracturi la un picior.

Anamaria Pop a lasat in urma ei doi baieti, pe care i-a crescut mai mult singura dupa moartea sotului ei. Acum, tinerii au ramas orfani si de mama, pe care se pregatesc sa o conduca pe ultimul drum. Fiul cei mare al cantaretei are 19 ani si a devenit campion la skanderbeg anul acesta.  In urma cu aproape trei ani, vedeta i-a transmis tanarului urmatorul mesaj de ziua lui: “Si iata ca au trecut 17 ani de cand imi umpli viata si sufletul de bucurie !!!Sa sti ca ziua in te-am tinut pt prima data in brate, a fost cea mai emotionanta zi din viata mea! Cand ti-am privit ochisorii veseli mi-ai umplut inima cu fericire iar cand mi-ai zambit  , m-am simtit complet implinita. Am devenit MAMA. Mama celui mai dulce copilas, parte din mine. Dumnezeu m-a binecuvantat.Sa ai parte de tot ce e mai bun in viata!!! LA MUUUUULTI ANI!!!”.

Mesaje sfasietoare in memoria artistei Anamaria Pop

La scurt timp de la aflarea vestii, rudele si prietenii solistei Anamaria Pop au lasat pe pagina ei de Facebook numeroase mesaje in care si-au exprimat durerea si au transmis sincere condoleante familiei sale.

“Bunul Dumnezeu sa aiba grija de copii tai. Dumnezeu sa te iertem suflet bland Condoleante familiei Drum lin catre ingerii ”, “Dumnezeu sa vegheze asupra ei… Drum lin spre cer… Se pare ca a adormit la volan in noaptea de dupa nunta, in drum spre casa… ”, “Condoleante intregii familii indurerate!!! Dumnezeu sa va dea multa putere ca sa treceti peste aceasta grea pierdere!!! ”,“Dumnezeu sa o odihneasca in pace! Condoleante!”, “Sincere condoleante familiei! Dumnezeu sa te ierte si sa te odihneasca in pace, suflet drag si frumos!!!!! Viata asta e tare nedreapta!!!” sunt cinci dintre mesajele aparute pe pagina de Facebook a Anamariei Pop.

coral