Gheorghe Dincă a fost trimis în judecată miercuri, 15 ianuarie, pentru opt infracţiuni. "Monstrul din Caracal" este acuzat oficial de uciderea Luizei şi a Alexandrei. Cu toate acestea, fata dispărută în luna aprilie a anului 2019 apare în continuare pe lista persoanelor căutate.

După trimiterea în judecată a lui Gheorghe Dincă, ies la iveală mai câteva aspecte care nu-şi găsesc explicaţia, din rechizitoriul dosarului Caracal. Deşi Luiza Melencu a fost declarată moartă de DIICOT, fata apare în continuare pe site-ul Poliţiei Române, la persoane dispărute.

Mai mult, la "SEMNALMENTE" apare şi o greşeală: Greutate: 0 kg.

Procurorii DIICOT au anunţat miercuri că Gheorghe Dincă şi Ştefan Risipiceanu au fost trimişi în judecată pentru opt infracţiuni: trafic de persoane, trafic de minori, omor calificat, viol și profanare de cadavre. Dosarul a fost înaintat spre soluţionare Tribunalului Olt.

În cazul Luizei Melencu, în rechizitoriu, anchetatorii au concluzionat că fata a fost ucisă în momentul în care a încercat să se opună unui alt viol. Pe 17 aprilie 2019, ca urmare a refuzului, Gheorghe Dincă i-a aplicat mai multe lovituri cu pumnii, cât ea era legată de pat. Luiza Melencu s-a stins din viaţă în urma acelor lovituri, potrivit informaţiilor apărute în rechizitoriu.

"Ulterior, după ce a constatat decesul victimei, în scopul ascunderii infracţiunii de omor calificat, a ars cadavrul acesteia într-un butoi metalic pe care îl deţinea în curtea locuinţei sale. Cenuşa, fragmentele osoase şi celelalte resturi rezultate în procesul de incinerare au fost transportate şi abandonate în vegetaţie, cel mai probabil la 18.04.2019, în liziera de pădure amplasată pe terenul Staţiunii de cercetare şi dezvoltare agricolă Caracal", arată procurorii.

coral