In anul 2013, Bruno Icobet impresiona pe toata lumea cu prezenta la Romanii au talent! Acesta a venit alaturi de cainii sai si impreuna au facut un numar memorabil. Bruno Icobet a fost si castigatorul din marea finala a concursului de talente, caci ceea ce reuseste el sa faca, nu multi oameni pot face.

Au trecut 7 ani de cand Bruno Icobet, celebrul dresor de caini a castigat marele premiu, la Romanii au talent. Desi multi oameni l-au cam uitat, acesta a ramas preent in inimile tuturor iubitorilor de animale, care nu au cum sa ii uite prestatia ce i-a adus premiul cel mare. Toata lumea s-a intrebat ce anume mai mare marele castigator, la atatia ani de la castigarea marelui premiu.

Pesemne ca banii s-au terminat de ceva vreme, Bruno Icobet a fost nevoit sa ia viata de la zero si sa se intoarca la un trai modest. Tocmai de aceea, marele castigator de la Romanii au talent din anul 2013 s-a angajat la OMV si duce o viata normala, ca orice om. Din postarile pe care le face pe contul sau de socializare, Bruno Icobet demonstreaza ca este, in continuare, un mare iubitor de animale si un om cu sufletul mare.

Bruno Icobet s-a ales cu un premiu de 120.000 de euro de la Romanii au talent, bani pe care i-a investit, asa cum era de asteptat, in cateii lui, deja membri ai familiei.

“As fi vrut sa ma mut intr-o casa mai spatioasa doar daca aveam langa ea un teren pe care sa lucrez cu cainii. Altfel nu se justifica investitia. Cainii mei traiesc langa mine, in momentul in care eu ajung acasa, ei stau in permanenta langa mine, orice fac, facem impreuna. Ei n-ar fi stat singuri afara, sub nicio forma, chiar daca m-as fi mutat la o casa la curte” spunea Bruno Icobet, imediat dupa castigarea marelui premiu.

Mai mult, cu banii pe care i-a castigat la Romanii au talent, fostul concurent si-a cumparat o masina mult mai spatioasa cu ajutorul careia poate transporta cainii la diverse concursuri.

„Am luat o masina mai mare, special pentru ei, un van cu 7 locuri, am dat jos banchetele din spate ca sa aiba loc baietii iar fetele pe bancheta din fata. Le-am facut locuri speciale sa fie comod, merg sute si mii de kilometri, trebuie sa le faca placere, sa nu fie stresati, au geamuri ionizate sa nu bata soarele, cele din spate se deschid de la sofer, am si in spate aer conditionat sa nu le fie cald vara. Pana acum m-am chinuit cu masina pe care am avut-o” a mai spus antrenorul, acum cativa ani.

coral