Razvan Botezatu a venit, acum cateva zile, in Romania, pentru a fi alaturi de buna lui prietena si confidenta, Raluca Dumitru, la ziua acesteia de nastere. Dar, pe langa petrecerea de pomina la care a fost invitat special, Razvan Botezatu a mai avut un motiv…

Razvan Botezatu a decis sa emigreze, definitiv, in Germania si sa uite de aventurile pe care le-a avut, pe micul ecran, in Romania, fostul prezentator Tv fiind hotarat sa inceapa o viata noua acolo.

Si, normal, lucrurile au inceput, incet-incet, sa se aseze pentru Razvan Botezatu, fostul prezentator al unui matinal de succes la acea vreme, fiind, de ceva vreme, indragostit. Si, daca tot a venit in Romania si a avut-o alaturi de Raluca Dumitru i-a cerut acesteia un sfat cat se poate de serios: sa isi augmenteze cu acid hialuronic, sau nu, buzele. Iar Raluca Dumitru, evident, l-a sfatuit sa o faca, asa ca Razvan Botezatu nu a mai stat pe ganduri si a dat o fuga la o clinica specializata pentru asemenea interventii estetice. ”Mi-am facut buzele, cred ca o sa lesine (iubitul lui Razvan Botezatu, n. red.) cand ma vede. Sigur o sa il impresionez si, la o adica, mai explorez si eu viata”, ne-a spus, in exclusivitate, Razvan Botezatu.

 

coral