Vedeta TV Corina Danila a slabit extrem de mult in ultima vreme.  Prezentatoarea a explicat ce alimente a scos definitiv din dieta sa.

Corina Danila a trecut printr-o spectaculoasa tranformare de look. Vedeta de la Televiziunea nationala a reusit sa slabeasca foarte mult, avand acum o silueta de invidiat.

Invitata la emisiunea Agentia VIP, de la Antena Stars, Corina Danila a dezvaluit ce alimente nu mai consuma de cand a dat jos kilogramele in plus.

„Nu mananc zahar, imi iau dulcele din fructe sau din ciocolata fara zahar, care e pentru oamenii care sufera de diabet. Nu am diabet! Nu mananc in exces.

Nu mananc seara. Fara paine. La cartofi am o problema… suferim. Orez din cand in cand. Ne trezim cu un ceai verde”, a explicat ea.

Corina Danila a decis sa slabeasca din cauza unei probleme de sanatate.

„Am avut o criza de spate in 13 martie 2017. A venit pe fondul kilogramelor acumulate si a modificarii centrului de greutate.

A fost in primul rand motivarea legata clar de sanatate, sigur ca exista si dorinta de a arata mult mai slaba, din respect pentru telespectatori.

Nu ma simteam foarte bine in pielea mea. Am apelat la ajutorul unor specialisti. Fizioterapie, kinetoterapie, nutritie, endocrinologie…

Haotic mancam, atunci cand apucam, prostii, tot ce prindeam”, a declarat vedeta.

Corina Danila este prezentatoare de televiziune si actrita. Rolurile sale din telenovele s-au bucurat de aprecierea publicului, iar vedeta a marturisit ca si-ar doi sa mai joace in astfel de seriale. In plan personal, Corina Danila a fost casatorita o data si este mama unei fete adolescente care se numeste Rianna. coral