News Flash:

Ce ascund alimentele dupa care ne lasa gura apa!

5 Iunie 2013
831 Vizualizari | 0 Comentarii
Un studiu publicat de Business Insider face praf cateva dintre alimentele care, atata vreme cat nu stii exact ce contin, te fac sa iti lase gura apa. Citeste si te cruceste!

Conservele cu ciupercute
Ciupercile proaspete sunt mult mai bune decat cele la conserva. Conservele cu ciuperci sunt realizate din BPA, un produs chimic care, imbibat in ciupercile propriu-zise, provoaca atac de cord, obezitate si cancer. In plus, conservele cu ciuperci contin pana la 19 tipuri diferite de viermi.

Jeleurile

Jeleurile sunt gustoase si colorate. Majoritatea sunt facute din coloranti chimici care pot contine chiar si urme de petrol. S-a demonstrat stiintific ca acesti coloranti chimici pot afecta creierul, producand deviatii de comportament. Concluzia este simpla: jeleurile sunt mai bune ca decoratiuni, decat pentru a fi consumate.

Guma de mestecat

Contine lanolina, un produs folosit si pentru realizarea unguentelor care au scop inmuierea pielii. Lanolina este o secretie a lanii de oaie. Iar lana respectiva este, de obicei, imbibata in pesticide. Lanolina se transforma in tesut adipos si afecteaza alaptarea.

Inghetata

Inghetata cu vanilie si capsuni contine, de cele mai multe ori, "castoreum", o secretie anala a castorului. Aceasta secretie nu dauneaza sanatatii, insa gandul ca inghetata contine urina (si nu numai!) nu te poate incanta.

Painea

Cele mai multe tipuri de paine sunt pline de zahar, astfel ca cel mai bine ar fi sa renunti la painea din comert. Acest aliment contine, de obicei, L-Cistina, un agent obtinut din par uman si/sau pene de rata.

Branzeturi

Branza are foarte multe calorii si contine praf de scoarta de copac.

jeleurile inghetata painea branzeturi
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2017 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0857 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012014 (s)