Cum noul coronavirus tine oamenii in casa, pentru a respecta distantarea sociala si pentru a fi protejati de infectia care ar putea avea repercursiuni tragice asupra lor, cumparaturile online sunt pe primul plan, iar daca discutam despre pizza, atunci trebuie sa spus ca se afla, in continuare, printre preferintele tuturor.

Oamenii sunt sfatuiti, zilnic, sa se aprovizioneze de la magazine numai la intervale mai mari de timp si sa nu se expuna riscului inutil, iar atunci cand ies din case trebuie sa completeze o declaratie pe propria raspundere din care sa reiasa destinatia si intervalul de timp alocat. Sunt masuri restrictive impuse de situatia medicala existenta, iar romanii pun mana pe telefoane si comanda online.

Este si cazul unui bucurestean caruia i s-a facut pofta de pizza, numai ca – daca pana acum nu este nimic anormal sau exagerat – modul in care si-a formulat comanda i-a facut pe multi sa zambeasca, iar imaginea a devenit virala.

Bucuresteanul in cauza a comandat o pizza ”Gurmand”, in valoare de 46.5 lei, numai ca a tinut neaparat sa i se respecte o dorinta legata de… gustul picant.

”O vreau picanta”, a specificat bucuresteanul, ”dar nu asa, la oha, vreau, tati, sa imi iasa flacari pe c*r, vreau sa ma ia cu izoleta”, a specificat el, spre amuzamentul tuturor celor care i-au citit comanda. De unde se poate trage concluzia ca romanul zambeste si in vremuri de pandemie, iar izolarea la domiciliu duce si al astfel de situatii.

coral