News Flash:

Ce fac europarlamentarii romani la Bruxelles - topul celor mai harnici si celor mai lenesi alesi

11 Ianuarie 2016
1172 Vizualizari | 3 Comentarii
europarlament
Dintre europarlamentarii romani, independentul Cristian Preda are cea mai mare prezenta la voturile din plenul Parlamentului European, de 99,37%.

La polul opus se afla Adina Valean (PNL), care conduce topul europarlamentarilor romani cu cea mai scazuta prezenta la vot, potrivit datelor de pe VoteWatch.eu, citat de Mediafax. Valean a avut anul trecut o prezenta de 62,02%.

Topul europarlamentarilor romani cu cea mai mare prezenta la vot

Locul 1 - Cristian Preda

Europarlamentarul independent Cristian Preda, care face parte din grupul Partidului Popular European (PPE), a participat la voturile din plenul Parlamentului de la Bruxelles in proportie de 99,37%.

Eurodeputatul roman a luat cuvantul in plen de 88 de ori si a colaborat pe post de raportor la Raportul anual 2014 privind drepturile omului si democratia in lume si politica Uniunii in acest sens.

De asemenea, el a realizat, printre altele, inca trei rapoarte, dar si doua recomandari in calitate de raportor alternative, se arata pe pagina de Internet a Parlamentului Europenan.

Locul 2 - Csaba Sogor

Preda este urmat de europarlamentarul UDMR Csaba Sogor, si el membru al PPE, cu o prezenta de 99,2% la voturile din PE. Totodata, Sogor a luat cuvantul in plen de 107 ori, a facut 48 de propuneri de rezolutii si a adresat zece intrebari in plen. In plus, el a emis un aviz referitor la fondurile structurale si de investitii europene.

Locul 3 - Traian Ungureanu

Liberalul Traian Ungureanu, care face parte din PPE, a avut in 2015 o prezenta la vot de 99,11% si a luat cuvantul de 50 de ori. El a formulat trei rapoarte pe post de raportor alternative si a dat un aviz in calitate de raportor pentru aviz. Pe langa acestea, Ungureanu a facut 14 propuneri de rezolutie si a pus 12 intrebari in Parlament.

Locul 4 - Theodor Stolojan

Fostul presedinte al PNL Theodor Stolojan a inregistrat anul trecut o prezenta de 97,86% la voturile de plen. Membrul PPE a luat cuvantul de 31 de ori si a adresat o intrebare parlametara. In plus, eurodeputatul a realizat, printre altele, un raport referitor la fiscalitate.

Locul 5 - Daniel Buda

Liberalul Daniel Buda, membru PPE, a avut o prezenta la vot de 97,81% si a luat cuvantul in plenul PE de 321 de ori. A adresat 371 de intrebari parlamentare si a eleborat noua propuneri de rezolutie. De asemenea, Buda a avut doua declaratii scrise, a realizat un raport in calitate de raportor alternative, precum su doua avize pe post de raportor alternativ pentru aviz.

Topul europarlamentarilor romani cu cea mai scazuta prezenta la vot

Locul 1 - Adina Valean

Adina Valean (PNL) a avut o prezenta de doar 62,02% la voturile din plen, insa a luat cuvantul de 73 de ori si a adresat cinci intrebari parlamentare. Eurodeputatul, care este membru PPE, a emis un un aviz privind drepturile de autor.

Locul 2 - Dan Nica

Dan Nica (PSD) a avut o prezenta de 64,39% la voturile din Parlamentul European. Nica, membri al grupului Aliantei Progresiste a Socialistilor si Democratilor din Parlamentul European (S&D), a emis un aviz referitor la oportunitatile de crstere ecologica pentru IMM-uri, a luat cuvantul in plen de 20 de ori, a pus spate intrebari parlamentare si a facut trei propuneri de rezolutii.

Locul 3 - Mircea Diaconu

Independentul Mircea Diaconu a inregistrat anul trecut o prezenta de 69,72% la voturile din plen. Europarlamentarul, care este membru al grupului Aliantei Liberalilor si Democratilor pentru Europa (ALDE), a luat cuvantul de doua ori si a formulat doua rapoarte.

Locul 4 - Cristian Busoi

Eurodeputatul a avut o prezenta de 70,11% in 2015, a luat cuvantul de 60 de ori in plen si a pus sapte intrebari. Busoi a realizat, printre altele, un raport privind comertul cu produse derivate din foca.

Locul 5 - Viorica Dancila

Eurodeputatul social-democrat, membru al grupului S&D, a inregistrat o prezenta de 75,65%, a avut 157 de luari de cuvant si a adresat 49 de intrebari si trei declaratii scrise. Printre altele, Dancila a elaborate un raport si a dat patru avize.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (3)

Alex  | #19240
Castiguri din prima luna! 100-285 de euro lunar! Cautam urgent colaboratori care vor sa castige 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), acum, din prima luna! Oferta este pentru toate localitatile tarii. Lucrati in timpul liber sau full-time, la alegere. Activitatea este foarte usoara. Cerem si oferim seriozitate maxima! Pentru mai multe informatii, solicitati acum detalii unuia dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email: xalyanempire@yahoo.com
adriana  | #19263
Castigi garantat! Nu conteaza daca esti student, casnica, somer sau angajat! Daca vrei sa castigi niste bani in plus, aici chiar poti sa castigi! Avem o echipa minunata si un program pas cu pas, special conceput pentru ca tu sa reusesti in cel mai scurt timp sa-ti rotunjesti veniturile! Garantat!
Cautam URGENT dezvoltatori afacere online pentru PUBLICARE ANUNTURI
Ce oferim:
-instruire gratuita sub forma unor lectii trimise prin email
-scrisoare de recomandare
-posibilitatea de a lucra comod la domiciliu pe calculator in functie de disponibilitate (part-time/full time)
-contract legal de comision
-plata se calculeaza in functie de implicare si realizari.
Proiectul vizeaza piata de carte electronica.
Pentru detalii trimiteti acum cuvantul INFO la adresa de e-mail : adrianasancraian@yahoo.ro , si primiti raspuns in maxim 24 de ore.
crina  | #20298
O afacere profitabila pentru TOTI! Cum ar fi daca ai avea o afacere a ta,puternica si profitabila? Noi iti oferim un sistem recomandat de catre cei mai mari experti,gata sa-ti aduca TIE castigurile pe care ti le doresti.SOLICITA chiar ACUM mai multe informatii,trimitand textul "INFO"la adresa de email:crina.stefanut@yahoo.com
Adauga comentariu

Mica publicitate

© 2018 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1198 (s) | 22 queries | Mysql time :0.022980 (s)