Andra Maruta este una dintre cele mai apreciate vedete din Romania, fiind apreciata de milioane de fani atat pentru cariera sa de artist, dar si pentru viata frumoasa de familie. Cantareata reuseste sa imbine perfect viata profesionala cu cea personala, iar toti cei apropiati sunt mirati de obiceiul ei, pe care il are dupa fiecare concert.

De cativa ani, Andra are o modalitate surprinzatoare de a se relaxa, dupa ce munceste foarte mult, intra in bucatarie si le prepare ceva bun celor dragi. „Gatesc. Asa ma relexez dupa spectacolele mari. Toti sunt mirati de asta”, a explicat sotia lui Catalin Maruta, potrivit Libertatea.ro.

Andra a vorbit despre divort

Andra se considera o femeie implinita pe toate planurile, are o cariera frumoasa, face ceea ce ii place, si anume sa cante, dar si o familie, de care este tare mandra. Alaturi de sotul ei, Catalin Maruta, si cei doi copii, David si Eva, artista spune ca trece mai usor peste obstacolele vietii. Totusi, nu se fereste sa vorbeasca despre divort si face o declaratie transanta.

„In orice cuplu se schimba lucrurile, la unii in bine, la altii in rau. Sau in altceva, ma rog. La noi… pai noi suntem binecuvantati, as zice, pentru ca ne simtim tot mai aproape unul de celalalt, odata cu trecerea anilor. N-avem noi prea multa vechime, fata de cuplurile mai in varsta, dar lucrurile s-au asezat frumos. Iar copiii ne-au consolidat foarte mult povestea. Poveste care oricum era frumoasa…

Cei care se despart au avut ghinion sau au fost cam inconstienti atunci cand au decis sa aiba o relatie pe termen lung, adica s-au lasat dusi de val. Din pacate, sunt multi in situatia asta, de unde si vorba cu dragostea care e oarba. „Se despart oamenii care nu au prea multe in comun si care, dupa o scurta perioada pasionala, care tine si de foame, si de sete, si de dragoste, si de tot, constata ca nu prea mai au ce sa-si spuna, ba se mai si cearta sau se enerveaza unul pe altul ingrozitor. Eu cred ca, dincolo de atractia aceea de inceput, trebuie sa analizezi foarte bine relatia si sa fii sincera cu tine: ma potrivesc cu omul asta sau e doar un foc de paie, un amor de-o luna?”, a spus Andra.

coral