Informatie de ultima ora in cazul crimelor din Caracal. In curtea bunicului Luizei Melencu ar fi fost aruncata, in urma cu ceva timp, o scrisoare anonima. Informatiile se refereau la Luiza Melencu, tanara de 18 ani care a fost rapita de Gheorghe Dinca in luna aprilie a acestui an.

Autoritatile nu au confirmat, insa, tpate detaliile continute de respectiva scrisoare. Au fost specificate numele unor persoane care ar fi implicate in rapirea si sechestrarea Luizei Melencu. Informatia-bomba transmite ca Luiza Melencu ar fi fost tinuta in casa lui Gheorghe Dinca din aprilie pana in iulie, adica exact atunci cand a fost adusa, in ”Casa groazei”, Alexandra Macesanu.

Din cele declarate de bunicul Luizei Melencu, scrisoarea mentioneaza ca nepoata sa ar fi fost scoasa din casa lui Gheorghe Dinca, prin spate, chiar in momentul in care Alexandra Macesanu suna la 112. Fiul lui Dinca ar fi fost persoana care a luat-o pe Luiza cu masina, dupa ce aceasta a fost scoasa din casa.

Contactata de jurnalistii din Italia pentru cautari

Mama Luizei Melencu a declarat ca a fost contactata de jurnalisti din Italia care urmaresc cazul ”Caracal” si reclama faptul ca autoritatile nu fac cautari, in afara granitelor, pentru a incerca sa afle daca Luiza a fost nu scoasa din Romani si predata unei retele de trafic de carne vie.

„Dupa datele aparute despre Gheorghe Dinca ca a avut fete in Italia, Luiza este cautata acolo. Am fost sunata din Italia de jurnalisti ca sa dau date. O cauta cei din Italia. Statul roman nu face nici un fel de cautari peste granite. Nici macar nu este data in consemn. Aici avocatul nostru a facut niste solicitari in urma cu trei luni pentru audierea unor persoane si au fost acceptate abia acum”, a mai spus Monica Melencu.

coral