Khloe Kardashian a fost aspru criticata pe Twitter pentru raspunsul pe care vedeta i l-a dat unei tinere care si-a cumparat o pereche de blugi de la firma ei.

O tanara a vorbit pe Twitter despre eforturile pe care le-a facut pentru a achizitiona o pereche de blugi de la firma pe care o detine Khloe Kardashian – Good American.

 Kaelynn Abner a scris, pe contul ei de Twiter, cat de mult ii plac jeansii respectivi, precizand si cate ore trebuie sa munceasca pentru a-i putea cumpara.

„Mi-am dat seama ca trebuie sa lucrez 20 de ore ca sa pot plati blugii de la Khloe kardashian. Si sunt innebunita dupa ei. Sa ma vedeti facand ture extra la job”, a scris Kaelynn Abner.

Sora lui Kim Kardashian, Khloe, a raspuns a doua zi la mesajul respectiv: „Ce dragut! Sunt asa fericita ca o se te bucuri de ei!”.

Raspunsul lui Khloe Kardashian a atras numeroase critici din partea internautilor.

„Dragut??? Nu puteai sa ii trimiti o pereche? pentru ca sa muncesti foarte multe ore pentru un articol vestimentar nu e dragut”, i-a transmis o tanara lui Khloe Kardashian.

 „Situatia asta mai deranjeaza! Cineva a fost nevoit sa munceasca foarte multe ore pentru a plati o pereche de jeansi. O milionara considera ca e dragut ca cineva sa fie nevoit sa calculeze cate ore trebuie sa munceasca pentru niste lucruri marunte”, a comentat o alta persoana.

Firma Good American a fost lansata in anul 2017. Pretul unei perechi de blugi variaza intre 99 si 189 de dolari.

coral