Zi trista pentru toti cei care au cunoscut-o si iubit-o pe Anamaria Pop! Astazi, artista de muzica populara a fost inmormantata, in satul natal din Maramures.

La initiativa fratelui Anamariei Pop, mai multi artisti au venit cu instrumentele la inmormantare si au cantat cantece de jale, in memoria cantaretei de muzica populara. Sute de oameni, intre care rude, colegi si prieteni, au condus-o astazi pe ultimul drum pe Anamaria Pop, care s-a stins din viata intr-un grav accident de masina, la doar 37 de ani.  "Va rog pe voi, colegii nostri de cantec, sa va aduceti cu voi instrumentele, sa o petrecem pe sora mea cum se cuvine pe ultimul ei drum", a scris Flaviu Costin pe Facebook.

Anamaria Pop a murit la doar cateva zile dupa ce a implinit 36 de ani

In urma cu doar cateva zile, Anamaria Pop implinise 36 de ani. Toti cei dragi i-au fost aproape, iar artista a petrecut clipe deosebite alaturi de familie si de prieteni.

Anamaria Pop era vaduva si avea acasa doi copii

Artista a lasat in urma o familie indurerata si doi baietei care vor creste fara parinti. Anamaria Pop era vaduva. De asemenea, in timpul liber, indragita cantareata de muzica populara era voluntar al Serviciului de Ambulanta al Judetului Maramures.

coral