Andra Maruta a sustinut, aseara, un concert la Londra – in cadrul turneului ”Traditional” -, iar reactia tuturor romanilor prezenti a fost absolut surprinzatoare. Andra a sustinut foarte multe concerte de-a lungul carierei sale formidabile, insa ceea ce s-a intamplat aseara va fi, cu siguranta, greu de uitat.

Putem discuta, fara exagerare, despre o lovitura de senzatie pentru Andra, in timpul turneului ”Traditional”. Andra s-a aflat la Londra, iar atmosfera a fost una extraordinara. Fanii au fost in delir, s-au bucurat de fiecare moment, iar interpretarea Andrei a fost apreciata la justa ei valoare, asa cum se intampla de fiecare data.

Concertele Andrei sunt adevarate demonstratii de forta. Iar concertul de aseara, din Londra, s-a ridicat la nivelul celor mai exigente asteptari.  Diaspora a asteaptat cu sufletul la gura concertul Traditional. Desfasurat pe Arena O2 din Londra – unde exista una dintre cele mai mari comunitati de romani din afara tarii –  concertul s-a bucurat de o audienta extraordinara.

Andra isi doreste ca prin Traditional sa aduca un omagiu muzicii care face inimile romanilor sa bata in acelasi timp.

„Am inima plina de bucurie ca suntem impreuna: o reuniune de familie a celor care viseaza in limba romana, tresar de emotie la aceleasi cantece, plang de aceleasi doruri. Muzica ne uneste pe toti“, a declarat Andra.

 

 

 

 

 

 

coral