Oana Roman a fost de multe ori tinta glumelor rautacioase, din cauza greutatii sale, de-a lungul anilor.

Oana Roman a fost de multe ori tinta glumelor rautacioase, din cauza greutatii sale, de-a lungul anilor. Chiar si asa, Oana Roman a reusit in ultima perioada sa inchida gura multor carcotasi, dupa ce a slabit semnificativ si si-a imbunatatit aspectul fizic.

Dupa anuntul separarii de sotul ei si zvonurile potrivit carora Marius Elisei ar fi calcat stramb, Oana Roman a primit o serie de mesaje pe paginile de socializare, din care criticile la adresa ei nu au lipsit nici de aceasta data.

"Draga mea un sfat cat se poate de sincer : ca sa tii un barbat langa tine nu conteaza cati bani ani daca tu nu ai grija de tine !! Era clar ca Marius se va uita dupa altele care arata bine de moment ce el, cand te- a cunoscut in afara ca aveai bani nu il atrageai fizic pentru ca nu aveai cu ce…. erai f plinuta pentruvarsta ta. O fi asteptat si el un an, doi sa slabesti si tu vreo 20/25 kg … vezi exemple in jurul tau AMALIA NASTASE- MINODORA/ BIANCA RUS, de- aia coresponda Marius cu cea din Italia, de- aia se uita in jur. Diferenta de varsta si de kilograme si-a spus cuvantul. Deci ca sa tii un barbat langa tine nu trebuie doar sa il legi cu un copil. Vezi rezultatul …. cred ca prefera un apartament cu 2 camere si o femeie alaturi cu 25kg mai slaba decat tine. Tu esti femeie de casa, felicitari, dar un barbat mai mic ca varsta se tine in special daca ai un fizic exemplar. Trebuia sa iti dai seama ca isi doreste o femeie de casa, dar slaba si atragatoare. Daca faceai micsorare de stomac acum 3 ani, Marius era in continuare cu tine acum", este mesajul transant primit de Oana Roman.

Oana Roman si-a pus la punct criticii

Citeste si: De ce boala grava sufera Marius Elisei, sotul Oanei Roman: „O sa se spuna ca din cauza mea a patit asta”

Oana Roman a infruntat cu pieptul inainte atat comentariile pozitive, dar mai ales pe cele negative.
In ciuda valului de observatii rautacioase la adresa ei, in urma postarii pozei de mai sus, Oana a intervenit si a punctat urmtoarele:

"Concluzia : ati navalit ca sacalii si va certati pe nimic , iar eu imi vad de viata mea . Sincer cred ca toate cele care ni aveti ce face decat sa ma comentati pe mine, aveti mari probleme personale si de personalitate. Eu ma amuz . Cele care incearca sa le convinga ca nu e cazul se zbat degeaba pt ca omul cu probleme mentale , nu se poate vindeca decat la doctor. Va multumesc tuturor ca mi ai facut ziua frumoasa", a spus Oana.

coral