Dupa o performanta controversata la „Chefi la cutite”, Amalia Bellantoni a parasit, aseara, competitia. A fost, cu siguranta, una dintre cele mai mediatizate concurente din concurs – si nu doar din acest sezon! Ce s-a intamplat, insa, cu cea supranumita „regina pizzei”, dupa ce a pus uniforma albastra in cui?

Ei bine, cu siguranta Amalia a avut parte si de lucruri bune, mai ales avand in vedere avantul oferit de competitie. Dar, din nefericire, s-a lovit si de antipatia telespectatorilor, care au dus la extrem problemele pe care le-au avut cu concurenta.

Amalia Bellantoni a fost terorizata

Invitata la TV, Amalia a povestit ca oamenii care nu o au la inima au terorizat-o, de cand a aparut la „Chefi la cutite”. Nu a fost de ajuns sa ii trimita mesaje de „hate”, ducandu-si antipatia la un nou nivel.

La „Acces Direct”, Amalia a povestit ca a fost amenintata cu moartea si ca chiar a primit telefoane de la oameni care i-au zis ca ii vor da foc restaurantului.

„Unele persoane imi terorizeaza viata de cand apar la TV”, si-a spus Amalia off-ul, la Acces Direct. „Nu le-am luat in seama prima data mesajele obscene pe care le-am primit. M-au sunat la 3 noaptea si mi-au spus ca vin la restaurant sa ne dea foc. Dimineata mi-au zis oamenii ca sa am grija ce fac la TV.”

coral