Emisiunea ”Din Dragoste” de la Antena 1 a prezentat telespectatorilor foarte multe situatii sentimentale aflate la limita. Una dintre ele a adus-o in prim-plan pe o tanara care a venit in emisiune pentru a-i cere iertare sotului.

Era vorba despre Helga Dragan, sotia atacantului Claudiu Dragan. Relatia lor se afla in impas – discutam despre anul 2005 -, acesta sustinand ca Helga l-a inselat cu doi barbati. Claudiu nu a dorit sa vina, la randul sau, in emisiune, si spune ca a fost un moment dificil pentru el atunci cand a aflat ca sotia sa a mers la ”Din Dragoste”. Insa, dupa aceea, cei doi s-au impacat.

„Nu mi-a fost usor in acea perioada. A fost o perioada neagra, peste care am trecut greu. Atunci, Lutu mi-a fost aproape si a fost foarte important pentru mine. Ma facea sa rad.  Nu mi-a placut ca sotia s-a dus la emisiune. Se uitau si parintii, erau departe de mine si nu intelegeau prin ce trec. Dar s-a terminat cu bine. Sunt fericit, am un baiat de 11 ani”, a declarat Claudiu Dragan pentru gsp.ro.

”Pot descrie lenjeria intima”

Unul dintre cei acuzati sustinea ca Helga l-a chemat la ea acasa. „Nu cred ca as putea viola o femeie. Nici nu ma pot gandi! Se tinea dupa mine si dupa Raoul. In prima seara a fost cu el, iar in cea de-a doua cu mine. Nu am stiut de acest lucru decat dupa aceea. M-a socat si pe mine cand am aflat ca fusese si cu Raoul! Nu mai scapam de ea. M-a invitat la ea. Pot descrie lenjeria intima in care defila in fata mea. Cand am cunoscut-o mi-a zis ca e divortata. A facut-o de buna voie. Abia cand Raoul a amenintat-o ca ii spune barbatului sau ca a fost violata de noi doi”, sustinea Gabriel Vasile, conform sursei precizate mai sus.

coral