News Flash:

Ce sa faci cu painea uscata. Cum poti transforma firimiturile in mancaruri gustoase

21 Februarie 2014
1036 Vizualizari | 0 Comentarii
In trecut, painea era ceva ce nu se arunca niciodata. Chiar si firimiturile erau folosite ca ingrediente in bucatarie si dadeau nastere la feluri de mancare care multumeau chiar si cei mai pretentiosi gurmanzi.

In nordul Italiei, in regiunea Piedmont, firimiturile de paine dau nastere unui sos delicios pe nume "bagnet vert", care arata ca pesto, dar are o textura diferita. Se poate servi cu carne, cu fructe de mare, cu legume, dar chiar si cu paine, conform foodstory.ro.

Citeste si: Romania, din nou in Cartea Recordurilor: Cea mai mare paine cu cartofi din lume

In Toscana, chefii folosesc firimiturile de paine pentru a gati pappa al pomodoro, o supa pe care cu greu o uiti. Are o consistenta cremoasa.

Si in Spania oamenii sunt foarte atenti cu resturile de paine. Probabil ai auzit deja de celebra gazpacho.

Citeste si: Painea, implicata in aparitia unei boli grave

painea ingrediente bucatarie gurmanzi legume pomodoro gazpacho
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2017 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1535 (s) | 35 queries | Mysql time :0.055345 (s)

loading...