Alexandra Macesanu, eleva disparuta in aceasta vara – despre care Gheorghe Dinca a declarat ca a ucis-o si ca a incinerat-o intr-un cuptor improvizat – figureaza in continuare ca eleva a Liceului „Mihai Viteazul” din Caracal. Mai mult, colegii ei i-au pastrat locul in banca liber.

Colegii de clasa au tinut sa arate ca nu au uitat-o si au venit la festivitatea de deschidere a anului scolar purtand tricouri cu chipul Alexandrei. Alexandra Macesanu figureaza inscrisa in catalog, alaturi de colegii ei de clasa a 10-a.

„Alexandra este eleva noastra, pentru ca nu avem ceva oficial. Nu putem spune ca nu mai este pentru ca nu avem ceva oficial din parte autoritatilor. In acest moment ea este data disparuta, dar noi i-am pastrat locul ei in banca. Colegii ei o asteapta. Azi am fost in clasa unde invata Alexandra si colegii ei erau atat de frumosi! M-au impresionat si mi-as dori ca in cazul ei sa se intample o minune dumnezeiasca si sa fie iar printre noi”, a declarat Valentina Ciulavu, managerul Liceului „Mihai Viteazul” din Caracal.

Managerul liceului a spus ca Alexandra a absolvit clasa a 9-a cu medie peste 9.

”Nu imi vine sa cred nici azi ca Alexandra nu este cu noi”

„Atunci cand am aflat ca Alexandra a disparut, nu mi-a venit sa cred ca s-a intamplat asa ceva cu un copil al scolii noastre. M-am dus direct la catalog si am vazut ca absolvise clasa a 9-a cu medie peste 9 si am zis clar ca nu este vorba de un copil cu alte preocupari. Nu imi vine sa cred nici azi ca Alexandra nu este cu noi”, a adaugat directorul Liceului “Mihai Viteazul” din Caracal, potrivit mediafax.ro.

Gheorghe Dinca, principalul suspect in cazul crimelor din Caracal, a recunoscut ca a ucis-o pe Alexandra Macesanu si apoi a ars-o. Analiza specialistilor INML aratau ca oasele gasite in cazanul din curtea lui Dinca au ADN-ul minorei, insa familia Alexandrei a cerut o alta expertiza in strainatate. Mama Alexandrei Macesanu a transmis recent, intr-un mesaj video, ca simte ca fiica sa inca traieste si cerea autoritatilor sa-si faca datoria si sa incerce s-o gaseasca. Mama fetei a spus ca, daca Alexandra este intr-adevar moarta, spera ca cei care au gresit sa plateasca.

coral