In urma cu cateva ore, au aparut noi informatii in cazul mortii lui Cornel Gales. S-a aflat cum a fost relatata tragedia rutiera in presa din Spania, iar detaliile sunt infioratoare. Apropiatii fostului impresar au avut lacrimi in ochi cand au citit dezvaluirile facute recent.

Ce scrie presa din Spania despre accidentul lui Cornel Gales

Sanda Stere, o romanca stabilita in Spania, a povestit intr-un mesaj facut public ce a scris presa locala despre accidentul in urma caruia Cornel Gales si-a pierdut viata. Potrivit marturisirilor femeii, autoturismul in care sotul Ilenei Ciuculete era impreuna cu alti doi barbati s-a rasturnat intr-o intersectie din cauza vitezei. Incidentul rutier s-a produs in noaptea de vineri spre sambata, la ora 02:35. Initial s-a spus ca tragedia s-a petrecut duminica, 1 decembrie.

“(…) am citit in ziarul spaniol despre un accident unde soferul in urma impactului a murit, aves viteza f mare, nu avea centura, iar la o intersectie s-a rasturnat, erau 3 in masina, soferul roman, inca unul, iar celalalt era spaniol proprietarul unui Ford verde. Accidentul s-a produs la 02:35 dimineata, vineri-sambata. Sigur este vorba de el, nu especifica nume dar dupa stirile care au aparut in tara, coincid!”, a povestit Sanda Sterea pe pagina de Facebook a lui Cornel Gales.

Cornel Gales avea 60 de ani si, de cateva luni bune, el se mutase din Romania in Spania.

coral