Criminalul din Caracal a avut, initial, o atitudine sfidatoare la adresa anchetatorilor, negand orice fapta de care era acuzat si pretinzand ca nici macar nu stie de ce a fost retinut. Totusi, la un moment dat, Dinca a cerut sa vorbeasca doar cu un anumit politist. Discutia s-a desfasurat ”intre patru ochi”, iar Dinca, spre surpriza tuturor, si-a schimbat radical comportamentul si a recunoscut ca le-a ucis pe Luiza Melencu si Alexandra Macesanu.

Bineinteles, aparitia acestui politist a dat nastere multor intrebari. De ce l-a chemat Dinca doar pe el? Se cunoasteau? Cum a reusit sa-l convinga pe ”Monstrul din Caracal” sa recunoasca atrocitatile? Surse din Caracal – informeaza stirilekanald.ro – sustin ca politistul Marius Preda ar fi ajuns la Spitalul Judetean de Urgenta din Craiova. A fost vorba despre un incident petrecut in casa. ”El a fost vazut la sectia de ortopedie, in urma cu cateva zile”, au dezvaluit persoane din localitate in presa. Exista probleme locomotorii serioase – ligamente rupte -, dupa ce politistul s-ar fi lovit foarte tare la picior.

”A ramas singur cu acel politist, chiar mi-a solicitat sa ramana singur cu acel politist”

”A cerut sa stea de vorba cu un politist. A cerut sa fie singur cu acest politist. Sper sa nu ma-nsel, dar pe acel politist eu nu l-am vazut in grupul politistilor de la Dolj, l-am vazut doar la fata locului, acolo, si presupun ca este politist de la Olt. A ramas singur cu acel politist, chiar mi-a solicitat sa ramana singur cu acel politist. A stat aproximativ o ora, sa fie mai bine… Imediat a marturisit, e vorba de minute. Cu acel domn politist l-am vazut discutand si cu o zi inainte, in timpul perchezitiilor, fapt pentru care si a doua zi a solicitat sa discute cu dansul si a discutat inclusiv cu sotia inculpatului acest domn politist“, a declarat in media avocatul Bogdan Alexandru.

coral