Veste proasta pentru Andreea Balan, imediat dupa ce a nascut. Semnificatia numelui ales pentru fetita abia venita pe lume – Clara – induce ingrijorari pe termen mediu si lung.

„O sa o cheme Clara Maria. Este un nume scurt, frumos. Si o sa o cheme Burcea-Balan, in loc de Balan-Burcea. O sa fim o familie cu patru nume diferite”, a spus, entuziasmata, Andreea Balan, care si-a pastrat numele de familie dupa casatorie. Sotul ei a ales numele Maria, ca un tribut adus bunicii care l-a crescut si care l-a invatat foarte multe lucruri, fara a sti ca si pe una dintre bunicile Andreei o cheama tot Maria, potrivit cancan.ro.

Conform semnificatia-numelui.net, ”Clara are o personalitate dubla, fapt ce ii dezorienteaza pe cei din anturajul sau. Poseda o natura nelinistita si nervoasa, aproape de angoasa uneori. Insa Clara este in egala masura extrem de activa, dinamica, vrea sa le lase celor din jur impresia ca este o femeie puternica. Nelinistile si slabiciunile si le ascunde cu maiestrie sub o carapace, se protejeaza. Trece extrem de rapid de la entuziasm la depresie, are obiceiul sa dramatizeze totul, amplificant teribil momentul prezent. Aceasta trasatura de caracter o face neinteleasa in ochii celorlalti, sa fie considerata capricioasa si excesiva cand, in realitate, Clarei ii este greu sa stapaneasca aceste doua tendinte incompatibile”.

coral