Andra si Catalin Maruta formeaza unul din cele mai trainice cupluri din showbiz-ul romanesc. Cantareata si prezentatorul de televiziune au vorbit recent despre al treilea copil. Este in proiectul lor de viitor ca familie sau au decis sa se opreasca la cei doi copii minunati pe care ii au impreuna? Cuplul a facut un anunt transant pe aceasta tema.

Andra si Catalin Maruta, anunt despre al treilea copil

Catalin Maruta a vorbit despre zvonurile care au circulat in presa in ultimele luni cum ca sotia lui, jurata de la Vocea Romaniei si Romanii au Talent, ar fi insarcinata. Prezentatorul de la PRO TV a recunoscut ca atat el cat si cantareata isi doresc o familie numeroasa, insa neaga cu vehementa speculatia ca Andra ar fi insarcinata.

„Ne-am dori foarte tare si ne place sa avem o familie numeroasa, dar vreau sa iti raspund, indirect, la chestia asta, Andra nu e insarcinata. Observ toata povestea asta, zilnic, si imi place sa o spun transant. Daca ar fi insarcinata ti-as spune. Nu, nu e. Dar ne mai dorim copii”, a spus Catalin Maruta, scrie cancan.ro.

Cei doi mai au impreuna doi copii

Andra si Catalin Maruta au doi copii frumosi impreuna, o fetita si un baiat pe nume Eva, respectiv David. Cei doi nu ar spune nu venirii pe lume a unui al treilea copil, insa deocamdata cei doi isi vad de proiectele de succes si muncesc pentru a le asigura celor doi copii pe care ii au deja buna crestere pe care o merita.

Andra Maruta nu exclude posibilitatea sa isi faca operatii estetice pe viitor, desi e ingrozita de ace
Andra si Maruta si-au unit destinele in urma cu 11 ani, pe 23 august 2008 si formeaza unul din cele mai bine sudate perechi din lumea mondena romaneasca. David a fost adus pe lume de cantareata in anul 2011, iar Eva Maria Ioana a venit pe lume in anul 2015, adica acum 4 ani, pe 23 iulie.

coral