Dupa ce a fost acuzat ca a batut-o pe Bianca Dragusanu, Alex Bodi a reactionat si a spus ce s-a intamplat, de fapt, in seara respectiva, la iesirea din club.

Alex Bodi, adevarul despre presupusa bataie

Dupa ce s-a spus ca ar fi batut-o pe sotia sa, Alex Bodi a decis sa vorbeasca deschis despre tot ceea ce s-a intamplat in seara respectiva. Sotul Biancai Dragusanu a precizat pentru Spynews ca nu se pune problema de bataie sau de alte lucruri de acest fel. Tot ce s-a spus despre el a fost doar o defaimare si o informatie menita sa-i faca rau.

De asemenea, Alex Bodi a explicat clar ca, de fapt, sotia sa era foarte obosita si o dureau teribil picioarele si tocmai de aceea a decis sa o ia in brate. Alex Bodi nu a facut decat sa-si sprijine sotia si nicidecum nu este vorba de altceva. In plus, Alex Bodi este foarte deranjat de ceea ce s-a vorbit si spune ca este mai decis ca niciodata sa ia masuri legale in aceasta privinta.

"Nu stiu de unde sunt aberatiile astea, dar nu sunt foarte exagerate. De unde au inventat ca am strans-o de gat? Era obosita, o dureau picioarele, la 8 dimineata se trezeste sa-si schimbe buletinul, prietena ei trebuia sa plece la aeroport dimineata. Din contra, eu voiam sa o iau in brate. De ce nu au povestit ca am luat-o in brate pana la masina? O sa iau avocat si o sa plateasca fiecare pentru lucrurile astea. Sunt supus unor acuzatii care mi se par penibile. Sunt acuzatii nefondate. Nu exista sa-i iau eu telefonul, era totul ok, eram cu prietenii nostri. Cand am iesit s-a vazut ca am iesit normal", a spus Alex Bodi.

Alex Bodi, despre presupusul divort

Desi a trecut doar o luna jumatate de la casatoria lor civila, gurile rele au inceput sa vorbeasca deja despre divort. Astfel, Alex Bodi a pus punctul pe i si a explicat, de asemenea in exclusivitate pentru Spynews, ca relatia cu Bianca merge foarte bine si nu pune problema divortului. In plus, Alex Bodi a recunoscut ca relatia cu Bianca Dragusanu este ceva mai "nebuna", insa pana la un eventual divort este cale lunga.

"Noi ne-am casatorit acum o luna, s-au spus atatea de divort. Noi avem poate o iubire mai nebuna, dar o avem in felul nostru si nu trebuie sa ne justificam", a spus Alex Bodi pentru Spynews.

coral