Fosta iubita a interpretului de muzica populara Gherghe Turda a facut primele declaratii dupa despartirea de artist.

Nicoleta Voicu a fost prezenta la postul de televiziune Romania TV, unde a povestit de ce a rupt relatia cu cantaretul de muzica populara Gheorghe Turda.

„Ce m-a adus aici este o dependenta care, idiferent in ce domeniu sau in ce mod se manifesta ea, este o dependenta. Si in cazul nostru a fost o dependenta de restul lumii. deci imaginati-va acest platou plin cu oameni si ca eu sa ajung la el trebuia sa ma strecor cu greu, metaforic vorbind acum, iar daca ajungeam, apucam sa spun cateva cuvinte, pentru ca in secunda doi intervenea altcineva, fie prin telefon, fie… deci, practic nu am avut un timp al nostru.

A fost un an plin. Plin profesional, cu foarte multe drumuri. pot sa spun ca zilele noastre au avut un curs liniar. Toate erau la fel: „Nicole, plecam”, „Ncole, suntem invitati la receptia cutare”.

Am asteptat sarbatorile cu ideea ca vor veni cu liniste. Ajunul Craciunului in familie a fost un sentiment, deci mi-am umplut bateriile si mi-au incarcat sufletul cu acea caldura, cu dragalasenia copiilor, a nepotilor dumnealui.

A fost o atmosfera de familie, cu o anumita caldura. de a doua zi am crezut ca vomm continua in acest mod cald, de familie. Era ziua de Craciun. Si acea zi de Craciun, in acea zi, au existat cinci ore, invitati fiind undeva, in care telefonul mobil l-a tinut captat de la venirea noastra in casa familiei respective pana la plecare”, a declarat Nicoleta Voicu la postul de televiziune Romania TV.

Gheorghe Turda a fost parasit de iubita lui cu 23 de ani mai tanara printr-o poezie intitulata „Singuratatea ucide”.

coral