Mai este foarte putin pana ce unul dintre cele mai urmarite show-uri va incepe la Antena 1. Ionut Gojman, fostul iubit al Mirelei, care in noul sezon este ispita la „Insula Iubirii” a marturisit ca nu stie exact data cand se va difuza emisiunea, insa recunoaste ca totul va fi cu adevarat spectaculos.

„Curand. Nu stim o data exacta.”, a spus Ionut Gojman in platoul emisiunii ”Xtra Night Show”. „M-am uitat la emisiune ca va urmaresc. Nu m-am uitat cu niciun sentiment. M-am uitat si atat. A trecut.”, a precizat Ionut Gojman.

Fostul concurent de la „Insula Iubirii” a vorbit si despre despartirea de Mirela. „A fost o atractie. Nicoleta m-a atras ca femeie, eu am ramas singur pe Insula, pentru ca asa a fost sa fie. Mirela a renuntat repede la relatia noastra, s-a indragostit de Mircea si atunci s-a terminat. S-a sucit in ultima seara, dar pana atunci… De asta am decis sa raman ca ispita. Nu m-am gandit. La inceput am luat-o ca o idee, ca o gluma, care pana la urma… s-a adeverit. O sa fie din nou un sezon care va capta atentia publicului. Se intampla multe. Vin cupluri noi cu povesti foarte interesante de viata, dispuse la mult mai mult!”, a  mai spus Ionut Gojman.

coral