Au trecut mai multi ani de la cumplita accidentare a lui Mihai Nesu, iar fostul fotbalist se simte, totusi, din ce in ce mai bine si are un tonus ridicat. Acum 7 ani, la un atrenament al echipei FC Utrecht, fostul stelist a suferit o accidentare care l-a lasat paralizat.

In urma accidentului suferit in 2011, Mihai Nesu a fost nevoit sa-si schimbe intreaga viata. A fost parasit de sotie, a facut multe tratamente costisitoare si foarte dureroase, iar apoi si-a pierdut parintii. Ca un adevarat campion, fostul stelist nu s-a lasat doborat de dramele prin care a trecut si a continuat sa mearga inainte.

Foarte multi se intreaba ce mai face Mihaita Nesu si cum reuseste sa treaca, in fiecare zi, peste aceasta cumplita provocare a destinului. Ei bine, Mihai – talentat la desen – se ocupa acum, in timpul liber, cu designul interior pentru diverse firme pe plan local. Nu multa lume stie ca Mihai Nesu a terminat Liceul de Arta din Oradea – sectia Design industrial -, iar talentul sau il ajuta, acum, foarte mult.

”In scoala ma ocup, alaturi de colegi, de proiecte de design. Facem proiecte de scaune, de ambalaje, de computere”, dezvaluia Nesu pentru Bihoreanul, la inceputul anilor 2000. Azi… „Incerc sa ma relaxez si sa fac ceva util si pentru ceilalti. E nevoie sa lasam ceva deosebit in urma noastra”, spune el.

coral